Ana SayfaDizilerEgo 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Erhan Sibel'i Terk Ediyor!

İlgili Postlar

Ego 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Erhan Sibel’i Terk Ediyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Ego, 8. yeni bölümüyle 9 nisan pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Erhan, gerçekleri Sibel’in öğrendiğini ve kendisine söylemediğini öğrenip ona çok kızıyor. Hemen Elif’in yanına koşuyor. Ona neden kendisine yalan söylediğini, neden bebeğin kendisinden olduğunu söylemediğinin hesabını soruyor. Artık Erhan’la resmen evli olan Sibel ise, sevdiği adamı kaybetmekten korkuyor. Ego 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Erhan, Sibel’i terk ediyor.

Erhan Sibel’i Terk Ediyor!

Ego 8. bölüm 2. fragmanında; Elif, Erhan’la birlikte babasının yanına gidiyor. Karnındaki bebeğin Tuncay’dan değil Erhan’dan olduğunu söylüyor. Elif Tuncay’a, Erhan’dan intikam almak için onu kullandığını itiraf ediyor. Erhan da Sibel’le konuşup onu terk ediyor. Tuncay ile Sibel, bir araya geliyor. Sibel, Tuncay’ın da kendisi gibi terk edildiğini öğrenip onu teselli ediyor. Elif Sibel’in karşısına çıkıp ona bir sözleşme veriyor. Bu işi başladığı gibi bitirmek istediğini söylüyor.

İşte Ego 8. bölüm 2. fragmanı…

EGO 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Erhan ile Sibel’in nikah töreninden hemen önce Elif, bebeğinin Erhan’dan olduğunu ona söyler. Sibel, nasıl olsa Erhan’ın bu durumu öğrenip ona koşacağını bildiği için nikah masasında ne yapacağını bilemez. Nikah memurunun sorusu karşısında donup kalır. O sırada Tuncay, oğlunun kaçırıldığı haberini alır.

O kargaşada nikah kıyılmadan Sibel masadan kalkar. Tuncay oğlunu, annesinin iş yerinde bulur. Oğlunu ondan alıp eve getirir. Begüm, Tuncay ile Elif’i konuşurken duyar. Elif’in hamile olduğunu öğrenen Begüm, herkese kocasının bir çocuk daha peydahladığını açıklar.

Tuncay Begüm’dan bir an önce boşanmak için ona yüklü miktarda para verir. Ama Begüm, fiyatı artırıp onun neyi var neyi yoksa hepsini istediğini söyler. Tahir, Esin’den ayrılmaya karar veriyor. Esin ise onu, elindeki videoyla tehdit eder.

Bu arada Sibel, Erhan’la evlenip çocuk yapmaktan vazgeçer. Hemen ameliyat olmak için doktor arkadaşına gider. Doktor ameliyattan hemen önce Erhan’ı arayıp Sibel’in ameliyat olacağını, eğer ameliyat olursa bir daha çocuğu olmayacağını söyler. Erhan hemen Sibel’in yanına gidip onu hastaneden çıkarıp eve getirir.

Erhan Sibel’e, sürpriz bir nikah hazırlar. Sibel, bu sefer nikah masasında ‘evet’ deyip Erhan’la resmen evlenir. O sırada içeri Esin girer. Önce onları tebrik eder. Sonra Elif’in Erhan’dan hamile olduğunu bunu Sibel’in de nikahtan önce öğrendiğini açıklar. Erhan, duydukları karşısında donup kalır. Sibel’in ise, korktuğu başına gelir.

Ego 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Elif’in Hamile Olduğunu Öğrenen Erhan Deliye Dönüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler