Ana SayfaDizilerEge'nin Hamsisi dizisine sürpriz oyuncu!

İlgili Postlar

Ege’nin Hamsisi dizisine sürpriz oyuncu!

Ege’nin Hamsisi dizisine sürpriz oyuncu! Ekranların fenomen dizilerinden Ege’nin Hamsisi, yeni bir oyuncu ile yoluna devam ediyor. Başarılı bir grafik belirleyen dizi, usta bir oyuncuyu daha kadrosuna dahil etti. Ege’nin Hamsisi dizisine hangi ünlü oyuncu katılıyor? Yanıtı haberimizde…

Egenin Hamsisi’nde Şok Veda!

Ege’nin Hamsisi dizisine yeni oyuncu

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren ilgi odağı olan dizinin yapımcısı Ferhat Eşsiz, Ege’nin Hamsisi’ne 11. Bölümde ünlü oyuncu Durul Bazan’ın katıldığını ayrıca senaryoyu da Tayfun Güneyer’in yazacağını açıkladı.

Durul Bazan Kimdir?

Ege'nin Hamsisi dizisine sürpriz
Ege’nin Hamsisi dizisine sürpriz

Ege’nin Hamsisi dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak?

İzlenme rekorları kıran birçok dizi ve sinema filminin senarist ve yönetmenliği üstlenen Tayfun Güneyer’in yazdığı 11. Bölümde, heyecan doruğa çıkacak. Ege delikanlısı Deniz, hayatının aşkı Karadenizli Zeynep’e evlenme teklif edecek. Sevgilisi Erica ile birlikte Almanya’dan kesin dönüş yapan ve Sığacık’ta otel alan Nuri, Fikret halayı karşısında görünce şoka girecek…

Egenin Hamsisi oyuncu kadrosu

Karadenizli Fikret halanın gazabından kurtulabilecek mi?

Almancı Nuri, Karadenizli Fikret halanın gazabından kurtulabilecek mi? Firtuna Şevket’in Ege’den tekrar Karadeniz’e göç etme kararını Sığacıklılar nasıl karşılayacak? Ege’nin Hamsisi’nin 11. Bölümü, izleyicileri hem güldürecek, hem de hüzünlendirecek, ancak içten, samimi ve sıcak öyküsüyle yine sarıp sarmalayacak.

Ege’nin Hamsisi dizisi oyuncuları

Ege’nin Hamsisi’nde İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Eser Eyüboğlu, Haldun Boysan, Uğur Demirpehlivan, Hakan Bilgin, Cem Cücenoğlu, Mustafa Şen, Bengi Öztürk, Utku Ateş, Eylül Demirpehlivan, Kemal Zeydan, Ali Akdal, Buse Meral, Celal Öztürk, Büşra Şenol, Muharrem Bayrak, Selahattin Töz ve Ceyda Saltadal rol alıyor.

Ege’nin Hamsisi dizisi, 11’inci yeni bölümü ile 1 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak. Yeni maceralar, izleyicilere heyecanlı anlar yaşatacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler