Ana SayfaDizilerArda'nın Mutfağı yakında başlıyor! Hangi gün, hangi kanalda?

İlgili Postlar

Arda’nın Mutfağı yakında başlıyor! Hangi gün, hangi kanalda?

Arda’nın Mutfağı yakında başlıyor! Hangi gün, hangi kanalda? Birbirinden leziz yemek tariflerinin verildiği keyifli program Arda’nın Mutfağı, çok yakında televizyon ekranlarında yerini alıyor. Arda’nın mutfağı, keyfili sohbetler ve eşsiz yemek tarifleri ile evlerinize konuk omaya hazırlanıyor. Arda’nın Mutfağı hangi gün, hangi kanalda yayınlanacak? Detaylar haberimizde…

Arda’nın Mutfağı yakında başlıyor

Ekranların fenomen aşçısı Arda Türkmen’in eşsiz sunumu ile uzun zamandır televizyon ekranlarında izleyicilere keyifli sohbetler ve değerli bilgiler eşliğinde yemek tarifleri veren Arda’nın Mutfağı programı, çok yakında izleyicisi ile buluşacak.

Arda’nın Mutfağı programı ne zaman yayınlanmaya başlayacak?

Arda’nın Mutfağı programı bir süredir televizyon erkanlarından uzak kalmıştı. İzleyicilerin hasretle beklediği program, Arda Türkmen ile birlikte ekranlarda yerini almaya hazırlanıyor. Arda’nın Mutfağı programı, çok yakında Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayacak.

Kanal D bomba gibi geliyor

Arda’nın Mutfağı yakında Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Kanal D, geçtiğimiz sezon diziler konusunda yaşadığı talihsiz günler geride bırakarak yeni sezona bomba gibi giriyor. Arda’nın Mutfağı programı da, Kanal D’nin gündüz kuşağına renk katacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler