Ana SayfaDedikoduEdvina Sponza ve İbrahim Kutluay Yeniden Birarada

İlgili Postlar

Edvina Sponza ve İbrahim Kutluay Yeniden Birarada

Bir süre önce yollarını ayıran Edvina Sponza ve İbrahim Kutluay ayrılığa çok fazla dayanamadı. Edvina Sponza ve İbrahim Kutluay yeniden bir arada. Mutlu çift geçtiğimiz gün Bebek’te görüntülendi. İşte detaylar;

Edvina Sponza İlişkiyi Yalanladı

Edvina Sponza, geçtiğimiz ay Bebek’te görüntülenmişti Elinde çiçeklerle sahilde yürüyen Sponza, Arnavutköy’de kendisini araçla almaya gelen Kutluay’la buluşacaktı. Gazetecileri fark eden Sponza, hızlı adımlarla geri dönerek Kutluay’ı uyardı. İbrahim Kutluay gaza basıp giderken, Sponza evine döndü. Muhabirlerin, “İbrahim Kutluay’la yeniden birlikte misiniz?” sorusuna, “Birliktelik yok, arkadaşız” diyerek çıkan haberleri yalanladı.

İbrahim Kutluay’dan Aşk İddialarına Yanıt

Ayrılığa Dayanamadılar

Demet Şener ile evliyken gönlünü Edvina Sponza’ya kaptıran İbrahim Kutlay eşinden boşanmıştı. Mutlu bir birliktelik yürüten Kutluay evlilik sorularından genelde kaçmayı tercih ediyordu. Yıllardır birlikte olan çift geçtiğimiz sene ayrılma kararı almış ve neden ayrıldıkları yönünde herhangi bir açıklama yapmamayı tercih etmişlerdi. Geçtiğimiz aylarda yeniden birlikte görüntülenmeye başlayan çiftin barıştıkları iddia ediliyordu ki Kutluay bu iddiları yalanlamıştı. Ancak çiftin yeniden biraraya geldiği öğrenildi.

Edvina Sponza ve İbrahim Kutluay Yeniden Birarada

Bir süre önce barıştıkları iddia edilen İbrahim Kutluay ve Edvina Sponza çifti, dün Bebek’te yürüyüş yaparken kamerala yakalandı.

Basın mensuplarına mutluluk pozları vermeyi ihmal etmeyen çift, ardından soruları yanıtladı. Ellerindeki paketlerde çiçek olan Edvina Sponza, “İbrahim bana çiçek aldı. Öyle özel bir gün falan diye almadı, bana her zaman çiçek alır kendisi” dedi.

Bayram planları sorularına ise İbrahim Kutluay’dan “Bayramda Urla’ya gideceğiz, Edvina’nın ailesi orada zaten, onları da ziyaret edeceğiz. Oradan da Çeşme’ye geçeriz belki” açıklaması geldi.

Çiftin barışmasının sürpriz olduğu söylenemez. Sponoza ve Kutluay çifti ünlüler dünyasının  birlikteliklerini bir ayrı bir barışık yürüten çiftlerden. Yeniden biraraya gelen çifte bizde mutluluklar diliyoruz.

İbrahim Kutluay Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler