Ana SayfaKültür ve SanatMüzikEdis yeni klibini buz pistinde çekti

İlgili Postlar

Edis yeni klibini buz pistinde çekti

Son dönemin en çok öne çıkan erkek şarkıcılarından biri olan Edis, yeni şarkısının klibini buz pistinde çekti. Sanatçıya buz pistinde gerçekleştirilen çekimlerde Türkiye Senior Kadınlar kategorisinde şampiyonlukları olan Sıla Saygı eşlik etti. Edis yeni klibini buz pistinde çekti.

39 Sanatçının Yer Aldığı “Yıldız Tilbe’nin Yıldızlı Şarkıları’ Albümü Piyasaya Çıktı!

Edis Buz Kırağı Klibini Yayınladı

Son dönemde şarkıları, dansları ve verdiği konserlerle adından oldukça fazla söz ettirmeyi başaran Edis Görgülü, ‘Yıldız Tilbe‘nin yıldızlı şarkıları’ albümünde yer alan 39 sanatçıdan bir tanesi oldu. Yıldız Tilbe’nin Yıldızlı Şarkıları albümünün ilk klibi de Edis Görgülü’nün kendi tarzıyla yorumladığı ‘Buz Kırağı’ şarkısına çekildi. 2 günde 2 milyondan fazla izlenilen Edis Buz Kırağı klibi Silivrikapı buz pistinde çekildi.

Yıldız Tilbe Kimdir?

Edis yeni klibini buz pistinde çekti

Murat Joker yönetmenliğinde tam 18 saat süren çekimlere sahip olan klipte ünlü sanatçıya Türkiye Senior Kadınlar kategorisi şampiyonlukları olan (2013-2014-2017) Sıla Saygı eşlik etti.

Edis Görgülü kimdir?

Son dönemin parlayan yıldızlarından bir tanesi olan Edis, Yıldız Tilbe’nin Yıldızlı Şarkıları albümünde de yer alarak başarısını perçinlemiş oldu.

Edis Buz Kırağı
Edis Buz Kırağı

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler