Ana SayfaÜnlülerEda Erol'un hayatından en merak edilenler

İlgili Postlar

Eda Erol’un hayatından en merak edilenler

Türkücü Alişan ile nişanlanmasının ardından magazin dünyasının yakın markajına giren ve bir anda çok ünlü bir isim haline gelen Eda Erol’un hayatında en çok merak edilenler neler? Esra Erol’un kız kardeşi Eda Erol, nasıl ünlü oldu? İşte Eda Erol hakkında en çok merak edilenler…

Ünlü izdivaç programı sunucusu Esra Erol’un çok fazla manşetlerde olmayan kız kardeşi Eda Erol, ünlü türkücü Alişan ile nişan yüzüklerinin takmasının ardından bir anda magazinciler tarafından mercek altına alındı.

Nişan sonrasında normal hayatına geri dönmesini, Alişan’ın yaptığı açıklamalar imkansız hale getirdi. Eda Erol, son zamanlarda magazin gündeminde en çok konuşulan isimler arasında yer alıyor.

1986 doğumlu olan Eda Erol, Kütahya’da dünyaya geldi. Kütahya’dan İstanbul’a geldikten sonra babası onu Neşe Erberk Ajans’a kayıt ettirdi. Eda Erol, Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı’ndan mezun olmuştur. Ailesi tarafından aslen göçmen olan Eda Erol, 2014 yılında rol aldığı Stajyer Mafya isimli film ile ilk kez kamera karşısına çıkma deneyimini yaşadı. Ardından da 46 Yok Olan isimli dizide rol almıştır.

Sunuculuk ve oyunculuk yapan Eda Erol, eskiden çok gündemde olan bir isim değildi. Ancak, türkücü Alişan ile nişanlanmasının, özellikle de nişan sonrası Alişan’ın yaptığı açıklamaların ardından bir anda ünlü bir isim haline geldi. Eda Erol, şimdilerde magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri.

Eda Erol kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler