Ana SayfaDedikoduEda Erol Alişan’dan Sonra Fazlalıklarından Kurtulma Çabasında

İlgili Postlar

Eda Erol Alişan’dan Sonra Fazlalıklarından Kurtulma Çabasında

Alişan’la nişanlanıp ayrılan Eda Erol yeni aldığı bir kararla bıçak altına yattı. Esra Erol’un kardeşi Eda Erol Alişan’la ayrıldıktan sonra fazlalıklarından kurtulma çabasına girdi. Gizlice ameliyat olan Eda, herkes gibi büyültmek yerine, tersine küçültme yoluna gitti.

Eda Erol Gizlice Göğüslerini Küçülttürdü!

İzdivaç programlarının sevilen sunucusu Esra Erol’un kardeşi Eda Erol bilindiği üzere ünlü türkücü Alişan ile nişanlanıp ayrılmıştı. Alişan ile çıktıkları evlilik maratonunda aradığını bulamayan Erol, bu birlikteliğe nikahlarına iki ay kala son vermişti. Alişan’la ayrıldıktan sonra yeni bir hayata başlayan Eda, Posta gazetesinden aldığımız habere göre şimdi de gizlice yaptırdığı operasyonla göğüslerini küçülttürdü.

Kendisini İşine Verdi

Alişan’la olan birliktelikleri ile dikkatleri üzerine çeken Erol; düğününe 2 ay kala, geçtiğimiz eylül ayında, sürpriz bir karar alarak ünlü türkücüyle yollarını ayırmıştı. Bir taraftan yeni açtığı dekorasyon mağazasıyla diğer taraftan da oyunculuk yaparak hayatına devam eden Erol’un, kendisini işine verdiği söyleniyor.

[irp]

Alişan Gerginliği Devam Ediyor

İddialara göre Alişan ile Eda’nın, 2 hafta önce Bebek’te bir araya geldiği bildirildi. Basına yakalanmamak için sabah saatlerinde buluşan çiftin, konuşmalarında zaman zaman gergin, zaman zaman da samimi oldukları ifade edildi. Magazinn.com’un haberine göre Alişan, buluşmadan ayrılmadan önce eski nişanlısını öpmek istedi. Fakat buna, eski nişanlısı Eda’nın müsaade etmediği ve hızlıca evinin yolunu tuttuğu da ifade edilen bilgiler arasında yer alıyor.

Alişan kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler