Ana SayfaÜnlülerEce Sükan'ın Lüks Hayatı Dikkat Çekti!

İlgili Postlar

Ece Sükan’ın Lüks Hayatı Dikkat Çekti!

Ece Sükan’ın lüks hayatı dikkat çekti! 10 yıldır ayrı olduğu dizi setlerine Gülperi dizisi ile geri dönen Ece Sükan, lüks hayatıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Ünlü oyuncu Ece Sükan, neden Boğaz manzaralı bir otele yerleşti? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Ece Sükan Boşandı

Ece Sükan'ın Lüks Hayatı Dikkat Çekti
Ece Sükan’ın Lüks Hayatı Dikkat Çekti

Ece Sükan’ın lüks hayatı dikkat çekti!

Ece Sükan’ın lüks hayatı dikkat çekti! Oyunculuktan seslendirmeye, psikolojiden moda editörlüğüne kadar bir çok konuda kariyerini bir arada yürüten Ece Sükan, ara verdiği oyunculuğa geri döndü. Son zamanlarda Show Tv ekranlarında yayınlanan Gülperi dizisinde canlandırdığı Şeyma karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Sükan, özel hayatındaki hamlesiyle de dikkatleri çekti.

Oyunculuk hayatına yaklaşık 10 yıl süren bir ara verip kendisini moda sektöründe geliştiren Ece Sükan, Gülperi dizisinin çekimleri için geldiği İstanbul’da ev sorunu yaşıyor.

Ece Sükan Kimdir?

Eşiyle ayrıldıktan sonra İstanbul’da ki dairesini boşaltmıştı

Rol aldığı Gülperi dizisinin çekimleri için İstanbul’da yaşamak zorunda olan Ece Sükan, eski eşi Ümit Benan’dan ayrıldıktan sonra İstanbul’da ki dairesini boşaltmış Amerika’ya yerleşmişti.

İstanbul’da ev sorunu yaşayan ve gönlüne göre bir ev bulamayan başarılı ve güzel oyuncu Ece Sükan, çareyi lüks bir otele yerleşmekte buldu.

Üç aylık bir konaklama için anlaştı

İstediği gibi bir daire bulamadığı için Boğaz manzaralı bir otele yerleşen oyuncu, 3 aylık bir konaklama bedeli olarak otele 80 bin lira ödedi.

Nakit ödemede 33 bin lira indirim!

İstanbul – Paris- New York arasında mekik dokuyan ünlü oyuncu, otel ücretini nakit ödeyince büyük bir indirimden yararlandı. 

Kaldığı otelde üç aylığına Boğaz manzaralı bir oda tutan Ece Sükan, geceliği yaklaşık olarak 1.400 lira olan ücrette indirimden yararlandı.

Geceliği 1400 lira olan oda için nakit ödeme yapan güzel oyuncu, bu sayede 90 gün için 125 bin lira yerine 80 bin lira ödedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler