Ana SayfaDedikoduEce Seçkin'den Beklenen Düet!

İlgili Postlar

Ece Seçkin’den Beklenen Düet!

13 Kasım’da Instagram hesabı üzerinden çektiği video ile gündeme otura Ece Seçkin Rozz Kalliope ile Benjamins 3 şarkısını yapacaklarını duyurdu. Genç sanatçı geçen haftalarda Instagram hesabı üzerinden paylaştığı videoda, araba sürerken Rozz Kalliope’nin Benjamins 2  şarkısını söylüyordu. Bu videoyu sosyal medya hesabında yayınladıktan sonra binlerce yorum ve beğeni almıştı.

Ece Seçkin ve Rozz Kalliope Rap Dünyasını Sallayacak!

Güzel şarkıcı Ece Seçkin geçen günlerde sosyal medya hesabından yayınladığı rap videosu ile sosyal medyayı sallamıştı. Rozz Kalliope’nin şarkısına arabada eşlik ettiği videosu ile ilgi gören Ece Seçkin, düet şarkının sinyalini de bu video ile viral bir şekilde yaymıştı. Şarkının yeni versiyonu olan “Benjamins 3” şarkısının kayıtları için bir ay önce stüdyoya giren ve Rozz Kalliope ile düet yapan sanatçı, Murad Küçük yönetmenliğinde bir de kamera karşısına geçti. Klip yayınlanmadan önce paylaştığı video, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

İddialı Rap Düeti!

30 Kasım Cumartesi günü öğle saatlerinde bir araya gelen ikili Benjamins serisinin üçüncü şarkısını ortak olarak çıkartacaklarını duyurdular. 2 Aralık Pazartesi yayınlanacağı belritilen parça, video klibini de beraberinde getirecek. Klip çekimlerinde sosyal medya fenomeni Danla Biliç eşlik etti. Klipte Ece Seçkin Rozz Kalliope ve Danla Biliç’in arabadaki sahneleri büyük beğeni topladı.

Ece Seçkin’e Nişanlısından Olay Hediye!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler