Ana SayfaÜnlülerEce Gürsel 'den Koronavirüs Açıklaması

İlgili Postlar

Ece Gürsel ‘den Koronavirüs Açıklaması

Koronavirüse yakalanan Ece Gürsel, son durumuyla ilgili bilgi verdi. Detaylar haberimizin devamında…

Ece Gürsel kimdir?

Grip Gibi Hissettim

Manken Ece Gürsel, geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandı. Sağlık durumuyla ilgili konuşan Gürsel, “İlk 3 gün grip olacak gibi hissettim kendimi. Sadece kırgınlık vardı vücudumda. Vitamin takviyesi uygulayıp, geçirmeye çalıştım çünkü herhangi bir belirti yoktu fakat pazar akşamı ateşim aşırı yükselince test yaptırdım ve pozitif… İki gündür yorucu geçiriyorum” dedi.

38 yaşındaki manken son durumuyla ilgili bilgi verdi. Motivasyon olması amacıyla bikinili bir fotoğrafını paylaştığını belirten Gürsel, “Her gün ayrı bir semptom ile karşılaşıyorsunuz. Çok fazla eklem ağrısı, inanılmaz bir baş ağrısı. Nefes alırken göğüs ağrısı ve haliyle derin nefes alamama… Almaya çalıştığınızda da, mide bulantısı yapıyor. Şu anda bunlarla mücadele halindeyim.” şeklinde konuştu.

Bir Yıl Kaçabildim

Ece Gürsel sözlerini şöyle sürdürdü: Evet, özellikle böyle bir fotoğrafın altına, motivasyon olması amacıyla bu yazıyı yazmak istedim. Geçen gün de hikayemden paylaştığım gibi, Covid-19’dan bir yıl kaçabildim ve sonunda avlandım.

Öncelikle; teşhis konmadan 3 gün önce vücut kırgınlığı başladı bende. Sanki grip olacakmışım gibi bir hissiyat. Ki mevsim geçişlerinde ben hep grip olduğum için, dedim yine oluyorum. Hemen vitamin ve soğuk algınlığı ilaçlarıma yüklendim. Alerjim de olduğu için, alerji ilaçlarıma da ekstra yüklendim tabi. Burun akıntısını önlemek için…
Ve pazar akşamı ateşimin bir anda inanılmaz yükselişi, nefes almakta zorlanmam ile sabahı ağrılardan zor etmem, Pazartesi teste koşmam ve pozitif… Sonrasında ise, her gün ayrı bir semptom ile karşılaşıyorsunuz. Çok fazla eklem ağrısı, inanılmaz bir baş ağrısı, ilaçla falan da geçmiyor, nefes alırken göğüs ağrısı ve haliyle derin nefes alamama… Almaya çalıştığınızda da, mide bulantısı yapması vs vs… Şu anda bunlarla mücadele halindeyim.

İlaçlar İşe Yarıyor

İlaçlar işe yarıyor mu sorusu da çok geliyor. Tabii ki yarıyor. İlerlemesini ve ciğere inmesini önlüyor ki bana henüz doktorum akciğer filmi çektirtmedi. İlaçlar bittiğinde şayet nefes darlığım devam ederse film çekecek ve ona göre farklı bir ilaç tedavisi uygulanacakmış. Umarım ciğerime hasar vermemiştir, diyelim. İnşallah da gerek kalmaz.
Benim bu pandemi sürecinde ne kadar titiz olduğumu yakın çevrem bilir. Zaten yapı olarak da ekstra pimpirikli bir insandım. Eve gelip herşeyi dezenfekte eden, sürekli etrafı, kendimi kolonyalayan biriydim. Eğer bu illet, bana geldiyse, bence herkes ekstra dikkat etsin. Şakası yok. Süreç çok ama çok zorlu…
Tez vakitte herkese ve kendime de şifa dilerim. Geçecek bu günler inşallah… Güzel günler bizi bekler… Ayrıca arayan, soran, mesaj atan herkese çok teşekkür ederim. Eksik olmayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler