Ana SayfaDedikoduEce Erken'e Eymen'den Sitem!

İlgili Postlar

Ece Erken’e Eymen’den Sitem!

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ani vefatı sonrası zor günler geçiren ve şimdilerde ekranlara geri dönen Ece Erken, 2014-2015 yılları arasında evli kaldığı Serkan Uçar’dan dünyaya gelen oğlu Eymen ile bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. Geçtiğimiz haftalarda oğluyla denizin ortasında jet-ski ile mahsur kalmaları hakkında konuşan Erken’e, Eymen’den sitem geldi. Ünlü sunucu, merhum Mahmutyazıcıoğlu’nun eski eşi Benan Kocadereli’den davacı olmasıyla ilgili sorulara ise yanıt vermedi.

Bakıcı Bulamadı

Ece Erken’in avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Yeşilköy’de bir restoranda uğradığı silahlı saldırı sonucu vefat etmişti. Eşinin ölümüyle zor günler geçiren Erken, geçtiğimiz günlerde de bakıcı bulamadığı haberleriyle adından söz ettirmişti. İddialara göre; yeni bir bakıcı arayışına giren Ece Erken, ayda 10 bin TL’yi gözden çıkardığı ancak buna rağmen kimseye bulamamıştı. Bu durumdan dert yanan ünlü ismin; “Bakıcı fiyatları o kadar artmış ki; çevremdeki birçok kişi dolarla maaş verdikleri bakıcıların parasını iki kişi ortak karşılıyor. Bakıcı haftanın 3 günü birinde, 3 günü de diğerinde kalıyor” dediği öne sürülmüştü.

“Eymen’i Ben Büyüttüm”

Hakkında çıkan haberlerin ardından sessizliğini bozan Ece Erken; sosyal medya hesabından isyan etmişti. Bakıcı değil, evine yardımcı aradığını belirten ünlü sunucu, Twitter’da şu ifadeleri kullanmıştı:

Eymen 7 yaşında. Ben büyüttüm, büyük bir keyifle. Eve yardımcı en az 10 bin TL istiyor dedim ama…

Instagram hesabından da peş peşe paylaşımlar yapan Erken, ilk olarak “Bakıcı 1000 dolardan başlıyor, veremem valla. Ben eve yardımcı arıyorum. Dadılık işimiz yok, dadı benim” demişti. Ardından kahvaltı sofrasında oğlunu paylaşan 44 yaşındaki ünlü isim, Eymen’i kast ederek; “Benimki zaten kendine bakıyor artık” notunu düşmüştü.

Eymen İçin Büyücü Oldu

Uzun bir aranın ardından ekranlara geri dönen Ece Erken,  geçtiğimiz günlerde oğlu Eymen ile beraber Etiler Akmerkez’de görüntülendi. Anne oğul mağazaları gezerken dünyada fenomen olan Harry Potter filminin konsept eşyalarını satan bir mağazaya girdiler. Erken, mağaza içinde büyücü kıyafetini giyerken oğlu Eymen’de o anları telefon ile çekmeye çalıştı.

Ece Erken’e Eymen’den Sitem!

Çıkışta basın mensupları ile ayaküstü sohbet eden Erken, geçtiğimiz hafta yaşadıkları denizin ortasında jet-ski  ile mahsur kaldıkları gün hakkında konuştu.

Ünlü isim, “Eymen Bey yüzünden. Yunanistan’a kadar sürdü” dedikten sonra, Eymen araya girerek “Beni suçlama, sen dedin. Ben ‘biraz geriye gidelim’ dedim” diyerek annesine sitem etti.

Dava Sorularına Yanıt Vermedi

Öte yandan geçtiğimiz günlerde merhum Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eski eşi Benan Kocadereli’den davacı olan Ece Erken, bunu hatırlatan muhabirlere yanıt vermedi. Ünlü sunucu, “Teşekkür ederim iyi akşamlar” diyerek alışveriş yapmaya devam etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler