Ana SayfaÜnlülerEce Erken'den Flaş Karar!

İlgili Postlar

Ece Erken’den Flaş Karar!

Ece Erken’den flaş karar! Demet Akalın’la yaşadığı tartışma ile gündemin baş köşesinde yer alan Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Ece Erken, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Kendisini görüntüleyen magazin muhabirleri ile kısa bir sohbet gerçekleştiren ünlü sunucu, aldığı karar ile dikkat çekti. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Ece Erken Demet Akalın’a Ateş Püskürdü!

Ece Erken’den flaş karar!

Ece Erken’den flaş karar! Ünlü şarkıcı Demet Akalın’la yaşadığı tartışma ile gündemin baş köşesinde yer alan sunucu Ece Erken, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi.

Kendisini görüntüleyen magazin muhabirleri ile kısa bir sohbet gerçekleştiren Ece Erken, hakkında çıkan evini sattığı iddialarını doğruladı.

Ece Erken, alışveriş merkezinde görüntülendi.
Ece Erken, alışveriş merkezinde görüntülendi.

Ece Erken kimdir?

Çeşme’deki evinden sonra İstanbul’daki dairesini de satışa çıkarttı

Bir süredir oğlu Ekmen’le birlikte oturduğu evini satılığa çıkaracağı konuşulan Söylemezsem Olmaz programının başarılı sunucusu Ece Erken, oğlunun bahçeli bir evde oturmak istediğini ifade ederek şunları söyledi:

“Eymen artık büyüdü. Dışarıda oynamak, açık havada vakit geçirmek istiyor. Ben de oğlum için, şu anda oturduğum dairemi satışa çıkarttım. Bahçeli bir ev bakıyorum.”

Demet Akalın hakkındaki açıklamaları yüzünden tedbir kararı gelmişti

Geçtiğimiz günlerde eski eşi Serkan Uçar’ın, oğlunun velayetini almak için mahkemeye başvurduğunu açıklayan Ece Erken;  Demet Akalın’ın Serkan Uçar ve ailesi hakkında bir çok laf söyledikten sonra sosyal medyadan takibe alıp dostça mesajlaşmasını ağır sözlerle eleştirmişti.

Demet Akalın ile olan özel mesajlaşmalarını programında canlı yayında ifşa eden ünlü sunucuya, Akalın tarafından şok bir tedbir kararı aldırılmıştı.

Eskiden yakın dost olduğu ünlü şarkıcı Demet Akalın ile yaşadığı olaylar yüzünden zor günler geçirdiği bilinen Ece Erken, magazin muhabirlerinin kendisine bu konuyla ilgili yönelttiği soruları yanıtlamayarak alışverişine devam etti.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler