Ana SayfaÜnlülerEbu Şallı'nın Acısı Yürekleri Yakıyor

İlgili Postlar

Ebu Şallı’nın Acısı Yürekleri Yakıyor

Geçtiğimiz ay oğlu Pars’ı kaybeden Ebru Şallı’nın acısı yürekleri yakıyor. Yaklaşık iki buçuk senedir oğlunun hayata tutunması için varını yoğunu heba eden Şallı ne yazık ki kaderin karşısında duramamıştı. Pars’ın ölümüyle derinden sarsılan Şallı’nın bir paylaşımına düştüğü not içleri parçaladı.

Hastalığı Tekrar Etti

2018 senesinde Lenfoma hastalığına yakalanan Pars uzun bir tedavi sürecinin ardından hastalığı atlatmıştı. Bu dönemde Ebru Şallı tüm planlarını oğluna göre yapmış ve hayatındaki tüm önceliği Pars’a vermişti. Ancak ne yazık ki durumlar beklendiği gibi gitmedi ve Pars’ın hastalığı geçtiğimiz sene tekrarladı. Ebru Şalı’dan alınan ilik sonrası Pars’ın tedaviye yanıt vermesi herkesi sevindirmişti ki tedavi süreci aniden tersine döndü. Ani bir şekilde fenalaşmaya başlayan Pars’ın minik bedeni bu savaşı daha fazla kaldıramadı ve Pars 16 Nisan’da yaşam savaşını kaybetti.

Ebru Şallı’nın Oğlu Pars’ın Derinden Sarsan Son Görüntüsü!!!…

Mezar Taşındaki Not Herkesi Göz Yaşlarına Boğdu

Pars’ın ölümüyle derinden sarılan Ebru Şallı’nın cenaze günü güçlükle ayakta durduğu gözlerden kaçmadı. Uzun süredir oğluna nefes olmaya çalışan Şallı’nın kaybı hepimizin içini acıttı. Ebru Şallı oğlu Pars’ın mezar taşına “Ponçik sen benimlesin” yazdırdı.

Ebu Şallı’nın Acısı Yürekleri Yakıyor

Oğlunun ölümünün ardından büyük bir yara alan Ebru Şallı‘nın sakinleştiricilerle ayakta durduğu ve odasından çıkmadığı aktarılmıştı. Hallı’nın geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım takipçilerini göz yaşlarına boğdu. Kedinin yavrusunu acil servise götürdüğü fotoğrafın yayılmasının ardından o fotoğrafı paylaşan Ebru Şallı “Anne kedi bir ömür de yaşardı hastanede” notunu düştü.

Ebru Şallı Kimdir?

Ebru Şallı'nın Acı Paylaşımı
Ebru Şallı’nın Acı Paylaşımı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler