Ana SayfaDedikoduEbru Yaşar'dan Topuklu Ayakkabı Açıklaması

İlgili Postlar

Ebru Yaşar’dan Topuklu Ayakkabı Açıklaması

Geçirdiği kaza sonrası sahnelere bir süre ara vermek zorunda kalan Ebru Yaşar, Ramazan Bayramı’nın ilk günü Kıbrıs’ta sahne aldı. Modacı Amor Gariboviç imzalı kıyafeti ile göz kamaştıran sanatçı, müzikseverlerin isteği üzerine sahnede yarım saat fazla kalırken, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sağlığı hakkında da önemli açıklamalarda bulunan Ebru Yaşar’dan topuklu ayakkabı açıklaması geldi. İşte ünlü şarkıcı Ebru Yaşar’ın o açıklamaları;

Bayramın İlk Günü Kıbrıs’ta Sahne Aldı

Son iki yıldır tüm dünyaya kabus gördüren koronavirüs salgınının etkisinin azalmasıyla birlikte gösteri dünyası hareketlendi. Müzik sektöründe konserler yeniden hız kazanırken, bayram sahnesinde sevenleriyle buluşan isimlerden biri de Ebru Yaşar oldu. Kıbrıs konseri öncesinde tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutlayarak sözlerine başlayan şarkıcı, “Bayramın ilk günü Kıbrıs’dayız. Çok heyecanlı ve çok mutluyum. Yarın da başka bir sahneye gidiyorum” dedi.

“En Son Düet Parçamız Çıktı”

Yazın gelmesiyle hayranlarının yeni şarkı bekledikleri hatırlatılan Yaşar, “Yeni çıkardık, bir durun arkadaşlar. Daha 3.5 ay oldu. En son düet parçamız çıktı. Düeti yaptık, ayağım kırıldı evdeydim. Tadını çıkaramadım, herhalde yapmayacağım ama eski albümden yeni bir klip gelecek” şeklinde konuştu.

“İnşallah Geçti”

Ebru Yaşar’ın Ocak 2022’de talihsiz bir kaza geçirmişti. Aracından inerken dizinin üzerine düşen 44 yaşındaki sanatçı, hastaneye kaldırılmıştı. Dizinde kırıklar olduğu tespit edilen Yaşar, apar topar ameliyata alınmış, daha sonra fizik tedaviye başlamıştı. Zaman zaman ağrıları şiddetlenen sanatçı, doktorunun tavsiyesiyle bir kez daha ameliyat masasına yatmıştı.

Ebru Yaşar’dan Topuklu Ayakkabı Açıklaması

Geçtiğimiz günlerde ayağında ikinci kez operasyon geçiren ünlü şarkıcı, sağlık durumu hakkında, “İnşallah geçti gitti, her şey yolunda. Topuklu giymek artık korkutmuyor. Yeni yeni başladım, küçük topuklu ile çıktım. Düz ayakkabılarla da çıkıyorum. Çok da rahat ettim” ifadelerini kullandı.

 “Çok Güzel İşbirliği Oldu”

Yüzü olduğu halı firmasının reklam filmi hakkında ise Yaşar, “Firma ile çok güzel bir işbirliği oldu. Onlar da memnun kaldılar. Karşılığını almaları ve memnun kalmaları önemli. Çok güzel geri dönüşler almışlar. Çok mutluyum, devamı gelecek” açıklamasını yaptı.

Ebru Yaşar kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler