Ana SayfaÜnlülerEbru Şancı'nın Açıklamaları Ortalığı Karıştırdı!

İlgili Postlar

Ebru Şancı’nın Açıklamaları Ortalığı Karıştırdı!

Futbolcu eşi Alpaslan Öztürk ile mutlu bir evliliği olan Eski Manken Ebru Şancı, açıklamalarıyla yine gündeme bomba gibi düştü. Ebru Şancı’nın ortalığı karıştıracak olan açıklamaların detayları Haberimizde..

Ebru Şancı, toplu taşımadaki ‘bayram’ indirimine tepki gösterdi

Ebru Şancı’nın Olay Açıklamaları Ortalığı Karıştırdı!

Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Sosyetik güzel Ebru Şancı estetik yaptıran insanları kızdıracak açıklamalarda bulundu. Ebru Şancı, “Çok estetik yaptıranlar evdeki kedisine, köpeğine benzemeye başlıyor.” dedi.

Ebru Şancı Kimdir?

 

 

“Anneannem bile ‘Acaba Botoks Yaptırsam mı?’ Diyor.”

Sık sık Futbolcu eşi Alpaslan Öztürk ile yaşadığı hayatını anlatan sosyetik güzel Ebru Şancı, aslında estetiğe karşı olmadığını ve estetik yaptıranları yadırgamadığını ifade ederken “75 yaşındaki anneannem bile ‘Acaba botoks yaptırsam mı?’ diyor. Biz kadınlar yaş alıyoruz ama ruhumuz asla yaşlanmıyor. Tabii ki her şeyin fazlası zarar. Estetikte aşırıya kaçanlar bir müddet sonra evdeki köpeklerine benzemeye başlıyor. O sosyete dergilerine falan bakamıyorum hepsi gergin gergin geziyor” dedi. Ebru Şancı, izleyicilerden gelen ”Köpeklerine benziyor derken kimi kastettiniz?” sorusuna ”Yok isim vermem. Köpek sahibi aşırı estetikli ünlülerden yola çıkın işte.”  cevabı vererek merak uyandırdı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler