Ana SayfaDedikoduEbru Şallı'nın evli sevgilisiyle buluştuğu otelden kaçış macerası...

İlgili Postlar

Ebru Şallı’nın evli sevgilisiyle buluştuğu otelden kaçış macerası…

Yasak aşk yaşadığı evli ve iki çocuk babası iş adamı Uğur Akkuş ile önceki akşam Nişantaşı’nda bir otelde buluşan Ebru Şallı, otelden kaçış macerası ile pes dedirtti. Şallı ve Akkuş, gazetecilerle köşe kapmaca oynadı. İşte detaylar…

[irp]

Ebru Şallı ve evli sevgilisi Nişantaşı’nda bir otelde buluştu

Ebru Şallı, geçen yaz aylarında Bodrum’da tatil yaparken görüntülendiği evli ve iki çocuk babası sevgilisi Uğur Akkuş ile İstanbul Nişantaşı’nda bir otelin restoranında yemek yedi. Çıkışta kendilerini görüntülemek için bekleyen basın mensuplarının olduğunu haber alan Ebru Şallı ve Ebru Şallı, alkışlanacak bir plan yaptı.

[irp]

Hemen kaçış planı yapıldı

Ebru Şallı ve sevgilisi Uğur Akkuş, otelin otoparkından çıkış yapmak istedi. Bunun için otoparka bir ticari taksi getirtildi. Hatta, basın mensuplarının görüntü almalarını engellemek adına otoparkın ışıkları da kapatıldı. Ancak, ticari taksinin camlarından aracın içi görülebildiği için çıkış yapamadılar.

[irp]

Ticari taksinin yerine hemen camları siyah film kaplı vip araç çağrıldı. Otel görevlilerinin aldığı geniş güvenlik önlemleri ile vip araca binen Ebru Şallı, tek başına otelden çıkabildi. Uğur Akkuş ise, otelde tek başına konakladı.

[irp]

Ebru Şallı, vip araç ile görüntü vermemek adına kendisini takip den basın mensuplarını atlatabilmek için trafikte tehlikeli bir seyir gerçekleştirilmesine müsaade etti. Araç şoförü, trafikte kuralları ihlal edip basın mensupları ile Avrupa yakasında kovalamaca yaparak Ebru Şallı’yı Ulus’ta bir site içerisinde bulunan evine bıraktı.

[irp]

Ebru Şallı, geçtiğimiz yaz Uğur Akkuş ile birlikte tatil yaparken görüntülenmişti. Evli ve iki çocuk babası olan Uğur Akkuş ile birliktelik yaşayan Ebru Şallı, o zamandan beri yasak aşk haberi ile magazin gündeminden bir an olsun inmiyor. Çift, ilişkilerine devam ediyor.

Ebru Şallı kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler