Ana SayfaDedikoduMurat Bozdan Sert Çıkış!

İlgili Postlar

Murat Bozdan Sert Çıkış!

Murat Boz, Sigortasız İşçi Çalıştırıyor Haberlerine Çok Sert Yanıt Verdi

Murat Boz’un sigortasız işçi çalıştırıyor haberleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ünlü popçu,dansçılarının çalıştıkları dönem boyunca sigortalarını yatırmadı iddiası üzerine mahkemelik oldu.Ünlü popçu ilk başta hakkında çıkan iddialara sessiz kalsa da daha fazla dayanamadı ve sessizliğini çok sert sözlerle bozdu.

Murat Boz Sessizliğini Bozdu

Murat Boz’un eski dansçıları sigortasını ödemediği iddiası ile Murat Boz’u dava etmişti. Dava üzerine Murat Boz’un 387 bin TL’ye yakın ceza alacağı konuşuluyordu. Bu haber üzerine Aslı Enver ile görüntülenen ve muhabirler tarafından ilk soru bu dava ile ilgili olunca Murat Boz “arkadaşlar dava süreci devam ediyor konuşamam “yanıtını verdi.

Magazin programlarının birinde Murat Boz’un konusu işlendi ve Murat Boz hakkında yorumlar yapıldı. Sessizliği dava sürecinin devam ettiği için koruyan Murat Boz bu yorumlara oldukça kızmış olacak ki sosyal medya hesabından çok sert sözler söyledi.

Murat Boz hakkında konuşulanlar için şu sözleri yazdı: “Art niyetli olan her kişi,her şahıs bu durumu haksız zenginleşebilme adına kullanmaktan çekinmemiş ve yetkili kurumlar tarafından düzenleme getirilmediği sürece bu tip vakalar yaşamaya devam edecektir.

Bu durumu aleyhime bir karalama kampanyasına çevirmeye çalışan bir kısım magazin sunucuları yada gazetecileri,arasından zamanında şarkıcılık yapmış olanlar varsa eğer dikkat etmelerine şiddetle öneririm.Beni karalamaya çalışırken art niyetli eski çalışanlarından (vokalist,dansçı veya müzisyen) bir sigorta davasıyla karşı karşıya kalırlarsa bu yazdıklarımı iki kez okumalarını tavsiye ederim.

Müzisyenler,vokalistler,dansçılar serbest meslek erbabıdır. Verdikleri hizmet karşılığı haklarını alı ve sektörde bir kişiyle değil birçok kişiye çalışırlar. Dolayısıyla vergilerini ve sigortalarını kendileri ödemelidir.Mevzu bahis kişiler çalıştıkları birçok sanatçı arasından beni uygun bulup sigorta davası açmışlardır ve dava devam etmektedir Dava sonucu aksi bir sonuç çıksa,aleyhime sonuçlansa dahi (davada taraf olan Sosyal Sigortalar Kurumu bu şahısların işçi değil serbest meslek erbabı olduğu yönünde bir raporu mahkemeye sunmuştur) şahısların serbest meslek erbabı olduğu gerçeği asla değişmeyecektir. Nitekim kazandığımız davamız yargıtaydan dönmüştür şuan süreç devam etmektedir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler