Ana SayfaDedikoduEbru Şallı'dan Tepki Çeken Uğur Akkuş Açıklaması

İlgili Postlar

Ebru Şallı’dan Tepki Çeken Uğur Akkuş Açıklaması

Manken Ebru Şallı, Milliyet Cadde muhabiri Umut Ünver’in 20 Ekim Perşembe günkü ‘Araçta şiddet’ başlıklı özel haberini yalanladı. Olay yerine polis çağıran görgü tanığı kadın ise dün canlı yayına bağlanıp, yaşananları dakika dakika anlattı. İş insanı eşi Uğur Akkuş’tan şiddet gördüğü konuşulan Ebru Şallı’dan tepki çeken Uğur Akkuş açıklaması geldi. İşte detaylar;

“Çığlık Giderek Arttı”

8 Ekim, saat 14.30 sıralarında Emirgan’dan Beşiktaş’a doğru ilerlerken bir anda çığlık sesi duyduğunu belirten tanık, şöyle konuştu:

Çığlık giderek arttı. Artık dayanamadık. ‘Ne oluyor’ diye arkamızı döndüğümüzde arkadaki araçta bir kadının inmeye çalıştığını, adamın ise zorla kapıyı kapattığını ve kadının üstüne abanarak hem bir yandan eliyle direksiyonu kontrol ettiğini, bir yandan da kadını kapının ucuna kadar sıkıştıracak şekilde ittiğini gördük.

Otomobilden inerek, olay yerine gittiklerini anlatan kadın, “Halam camları yumruklamaya başladı. Sanırım içeriden çocuk kilidi yapılmıştı, bir şekilde araçtan inemedi Ebru Şallı. Babam da dayanamadı. Müdahale etmek için arabayı önüne kırdı. Aracı durdurup, ‘Hanımefendi sakin olun, biz aramızda tartışıyoruz, ben onu indireceğim’ dedi. Sonra araçtan inerek kendisi kapıyı açtı eşine. Titremiş, korkmuş şok halindeydi. Onu nereye götürdüğümüzün bile farkında değildi o an. Sakinleşsin diye kendi aracımıza aldık. İlk başta ‘bir taksi çağırıp evime gideyim’ dedi. Kötü bir durumdaydı. Araca getirip ‘İyi misiniz, bir yeriniz acıyor mu? Size su getirelim mi?’ dediğimizde bize göğsüne darbe aldığını, göğsünün acıdığını söyledi” dedi.

“Şiddet Görsem Söylerim”

Görgü tanığının gündem olan sözleri sonrası Instagram hesabından açıklama yapan Ebru Şallı, şu ifaderi kullandı:

Artık bir şey yazmak ve açıklamak istemiyorum. Ben açıklamamı yaptım. Bunun üzerine birilerini yayına bağlayıp devam etmek nedir ya? Beni cağırdınız her yere çıkmam için. Çıkmıyorum çünkü anlatacak bir şeyim yok. Sordunuz, ben de açıklamamı yaptım. Bitti, konu kapandı. Siz aile degil misiniz? Aile arasında, karı koca arasında tartışma da olur, fikir ayrılıkları da olur. Sizde olmuyor mu hiç? Yoksa robot gibi mi yaşıyorsunuz anlamadım. Şiddet görsem zaten söylerim, ayrıca şikayetimi de yaparım. Annem yapsa, onu da şikayet ederim.

Ebru Şallı’dan Tepki Çeken Uğur Akkuş Açıklaması

2020 yılında oğlu Pars’ı lenfoma nedeniyle kaybeden şallı, “İstediginiz Ebru’yu daha çok üzmekse, oldu. Basardınız! Hanginiz benim yaşadığım emsali olmayan acıyı yaşadı? Ve bu acıya kim katlanabilir? Hiç mi empati yapamıyorsunuz? Evladını kaybetmiş bir anne var karşınızda! Asıl şiddeti siz uyguluyorsunuz bana! Artık herkes bir kendine gelsin” mesajını yayınladı.

Ebru Şallı kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler