Ana SayfaÜnlülerEbru Şallı Şiddet mi Görüyor?

İlgili Postlar

Ebru Şallı Şiddet mi Görüyor?

Ebru Şallı şiddet mi görüyor? Ebru Şallı’nın 2019’da severek evlendiği Uğur Akkuş ile bir dönem evliliklerinde sıkıntı olduğu zaten biliniyordu. Geçtiğimiz günlerde Şallı’nın şiddet gördüğü iddiası medyayı sallamıştı. Peki nedir bu işin aslı?

Uğur Akkuş geçtiğimiz aylarda dolandırıcılıktan aldığı 8 yıl 4 ay hapis cezası ile haberlere konu olmuştu. Şimdi de eşine fiziksel şiddet uyguladığı yönünde adı anılan Akkuş gündemden düşmek bilmiyor. Bir süredir maddi açıdan sıkıntıda olduğu bilinen Uğur Akkuş’un yanında olan Ebru Şallı’nın boşanma kararı aldığını öne sürülmüş ve şu açıklamayı yapmıştı; “Valla şöyle söyleyeyim şu zamana kadar 65 ülke gezdim, her sene dünyanın her yerine gidiyoruz. Her gittiğimizde böyle şeyler çıkıyor, hiç umursamıyoruz bunları. Son iki yıldan beri her gün bir haciz geliyor ama bunlar doğru değil.” ve hakkında çıkan haberleri yalanladı.

Ünlü çift son olarak Emirgan’da trafikte seyir halindeyken Şallı’nın fiziksel şiddet gördüğü iddiasıyla sosyal medya çalkalanmıştı. Uğur Akkuş’un açıklaması yetersiz kalmış olacak ki çileden çıkan Şallı sosyal medya hesabında şunları paylaştı.

                İddia üzerine çileden çıkan Şallı şunları söyledi

“Artık bir şey yazmak ve açıklamak istemiyorum. Ben açıklamamı yaptım. Bunun üzerine birilerini yayına bağlayıp devam etmek nedir ya? Beni çağırdınız her yere çıkmam için, çıkmıyorum çünkü anlatacak bir şeyim yok! Sordunuz ben de açıklamamı yaptım. Bitti konu kapandı! Siz aile değil misiniz? Aile arasında, karı koca arasında tartışmada olur, fikir ayrılıkları da olur. Siz de olmuyor mu hiç? Yoksa robot gibi mi yaşıyorsunuz anlamadım! Şiddet görsem zaten söylerim ayrıca şikayetimi de yaparım. Annem yapsa onu da şikayet ederim. İstediğiniz Ebru’yu daha çok üzmek ise oldu! Başardınız! Ya hanginiz benim yaşadığım emsali olmayan acıyı yaşadı? Ve bu acıya kim katlanabilir? Hiç mi empati yapamıyorsunuz? Evladını kaybetmiş bir anne var karşınızda! Asıl şiddeti siz uyguluyorsunuz bana! Artık herkes bir kendine gelsin!”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler