Ana SayfaÜnlülerEbru Şallı'dan Özel Hayatına Dair Çarpıcı Açıklamalar Geldi...

İlgili Postlar

Ebru Şallı’dan Özel Hayatına Dair Çarpıcı Açıklamalar Geldi…

A Para’dan Sinan Özedincik ile Funda Karayel’in hazırlayıp sunduğu Günaydın Hafta Sonu’na konuk katılan ünlü model Ebru Şallı, özel hayatına dair çok samimi açıklamalarda bulundu.. İşte Detaylar..

Ebru Şallı’dan Özel Hayatına Dair Çarpıcı Açıklamalar Geldi…

Ünlü model Ebru Şallı ‘Yaşadığım acı, tarifi olmayan bir şey, kelimelerin yeterli olabileceği bir durum yok. Dileğim kimse bu acıyı yaşamasın. Bodrum’a biraz erken gittim bu sene. Deniz havası ve yeşil ortam iyi geldi bana. Hayata tutunmaya çalışıyorum.’ dedi..

Ponçik’in istediği her şeyi yapmaya çalışıyorum.

Ünlü model, ‘Ponçik’in istediği her şeyi yapmaya çalışıyorum. Çok yardımsever bir çocuktu, yardım kampanyası olduğu zaman aileyi toplardı. Ben de onu devam ettiriyorum. En büyük hayali barınak kurmaktı…”

……..O yüzden hayvanlar hep bizi buluyor, evimizde kedimiz var. İlik nakli sürecinde kedinin evde olmaması gerekiyordu ve bu durum Pars’ı çok üzmüştü.’

“Sezen Aksu Ona Şarkı Yapıyor”

Acılı anne Şallı; ‘Sezen Aksu, mezarına bir kedi yuvası yaptırdı. Şimdi de onun için bir şarkı yapıyor.’

“Biz Çocukları Çok Seviyoruz”

Ünlü model sözlerine şöyle devam etti: “Uğur’la birlikte olduktan 10 ay sonra hastalık ortaya çıktı ve ben ona “Senin isteklerini karşılayamam, yarının ne olacağı belli değil” dedim.

“Ayakta Durabilmek İçin Destek Alıyorum”

“O da bana “Ben her zaman yanındayım” dedi. Uğur da ben de çocuk çok seviyoruz. Ama şu an tedavi gördüğüm için düşünmüyorum. leride belki olabilir. Ayakta durabilmek için destek alıyorum. İyi örnek olmak istiyorum bu durumu yaşayan ailelere….”dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler