Ana SayfaDedikoduEbru Şallı, "Bir ara böyle şeyler çekiyorduk" notuyla paylaştı! Beğeni yağdı

İlgili Postlar

Ebru Şallı, “Bir ara böyle şeyler çekiyorduk” notuyla paylaştı! Beğeni yağdı

Eski ünlü  manken Ebru Şallı, sosyal medya hesabından “Biz bir ara evde böyle şeyler çekiyorduk” notuyla eski bir fotoğrafını paylaştı. Ebru Şallı’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve yorum aldı.

3 ay önce iş adamı Uğur Akkuş ‘la dünya evine giren eski ünlü manken Ebru Şallı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Ebru Şallı kimdir ?

Instagram hesabında 1,5 milyon takipçisi bulunan güzel manken Ebru Şallı, “Biz bir ara evde böyle şeyler çekiyorduk” notuyla eski bir fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafı çeken Lara Sayılgan’ı da gönderiye etiketleyen eski manken, “Laraaa, makyaj ve saç yapılmadan hatırlarsan” notunu paylaştı.

“Dua ettiğimde güzel şeyler oluyor”

Diğer yandan, geçtiğimiz günlerde eşi Uğur Akkuş görüntülenen Ebru Şallı, Eyüpsultan’da adak adadığı söylemlerini doğrulamıştı. Şallı “Ben her zaman gidiyorum dua etmeye Eyüpsultan’a. Uğur’la da gideriz sık sık. Geçen gün gitmiştik. Dua etmeyi ben çok seviyorum, inancım çok yüksek bu konuda. Biliyorum ki her dua ettiğimde çok güzel şeyler oluyor. Uğur’un da adağı varmış, kurban kestirdik” diye ifade etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler