Ana SayfaDedikoduEbru Şahin Cedi Osman'ın Ailesiyle Tanıştı

İlgili Postlar

Ebru Şahin Cedi Osman’ın Ailesiyle Tanıştı

Bir süredir mutlu bir birliktelikleri olan Cedi Osman ve Ebru Şahin hakkındaki evlilik iddiaları resmiyet kazanıyor. Ebru Şahin Cedi Osman’ın ailesiyle tanıştı. İşte merak edilen tüm detaylar;

Cedi Osman’dan Romantik Kutlama

Oyuncu Ebru Şahin ile basketbolcu Cedi Osman‘ın aşkı tam gaz devam ediyor. Cedi Osman, 27 yaşına giren sevgilisinin doğum gününü, “Seni kelimelerle anlatamam aşkım. Kelimeler yetmez… Sen hep gül olur mu? İyi ki doğdun güzel suratlım. Seni seviyorum…” sözleriyle kutladı. Cedi Osman’ın paylaşımı dakikalar içinde binlerce kişi tarafından beğeni aldı. Çiftin sevenleri fotoğrafın altına kalp dolu yorumlar yağdırdı.

Oyuncu Ebru Şahin, SMA Tip-1 hastalığı ile mücadele eden minik Deren için 10 bin liralık yardımda bulunarak takdir toplamıştı.

Ebru Şahin Kimdir?

Cedi Osman ve Ebru Şahin Maldivlere Gitti

Cedi Osman, 27 yaşına giren sevgilisini tatil yapmak üzere Maldivler’e götürdü.

Ebru Şahin ile Cedi Osman’ın tatil için Maldivler’e gittikleri ortaya çıktı. Aşk dolu pozlar veren Ebru Şahin ve Cedi Osman’ın kaldıkları otele para verdikleri ve tatili bedavaya getirmedikleri ortaya çıktı. Geçtiğimiz haftalarda da Kerem Bürsin ve Hande Erçel çifti Maldivler’e gitmişti. Çiftin konakladıkları otele hernangi bir ücret ödemediği ortaya çıkmıştı.

Ebru Şahin’den Duygusal Veda

Ebru Şahin Cedi Osman’ın Ailesiyle Tanıştı

Ebru Şahin ile NBA’de oynayan basketbolcu Cedi Osman ile olan beraberliği devam ediyor. Bir yıldır aşk yaşayan çift, Miami’de tatil yapıyor. Osman, sevgilisi Şahin ile ailesiyle birlikte ilk fotoğrafını paylaştı. Osman sevgilisi Ebru Şahin’i ailesiyle de tanıştırdı.

Ebru Şahin Cedi Osman'ın Ailesiyle Tanıştı
Ebru Şahin Cedi Osman’ın Ailesiyle Tanıştı

Sevgilisi Şahin ile birlikte Miami’de tatil yapan Milli basketbolcu, eski basketbolcu Mehmet Okur, annesi Binela Cedi ve babası Sermet Osman çekildiği bu kareyi Instagram’dan yayınladı.

Cedi Osman Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler