Ana SayfaDedikoduEbru Gündeş'ten Evlilik Söylentilerine Cevap

İlgili Postlar

Ebru Gündeş’ten Evlilik Söylentilerine Cevap

Bir süredir Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile anılan şarkıcı Ebru Gündeş, önceki akşam Günay Restaurant’ta izleyici karşısına çıktı. Geçtiğimiz günlerde kendisinden 19 yaş küçük Khoshnaw’dan evlilik teklifi aldığı ve yakın zamanda nikâh masasına oturacağı iddialarıyla gündeme gelmişti. Ebru Gündeş’ten evlilik söylentilerine cevap geldi. İşte Ebru Gündeş’in sahnede verdiği o yanıt;

Aşk Dedikoduları

Aşk hayatında bir süredir yalnız olan Ebru Gündeş’in geçtiğimiz aylarda gönlünü  Kuzey Iraklı genç iş insanı Rassan Khoshnaw’a (28) kaptırdığı öne sürülmüştü. Khoshnaw’un, Gündeş’in hiçbir sahnesini kaçırmadığı, onu hep en ön masadan izlediği de iddialar arasında yerini almıştı.

Iraklı İş Adamıyla Aşk Mı Yaşıyor?

Ebru Gündeş ile Rassan Khoshnawarasındaki söz konusu aşk iddiaları ile ilgili yeni bir gelişme yaşanmıştı.Uzun zamandır hayatını kimseye almayan ünlü şarkıcının yeni sevgilisi olduğu iddia edilen iş insanıyla fotoğrafı ortaya çıkmıştı.

Konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmayan ve hakkındaki iddialara yanıt vermeyi tercih etmeyen Gündeş, geçtiğimiz günlerde evleneceği yönünde haberlerle gündeme geldi.

Evlilik İddiaları

İddilara göre; Rassan Khoshnaw, Dubai’deki meşhur bir otelin en üst katındaki kral dairesini tutmuş ve 1.8 milyon dolara aldığı tektaş yüzükle Gündeş’e evlenme teklif etmişti. Ünlü şarkıcının gözyaşları içinde ‘evet’ dediği söylenmişti.

Ebru Gündeş’ten Evlilik Söylentilerine Cevap

Çıkan haberlere sessiz kalmayı tercih eden Gündeş, kural bozdu. Önceki akşam Günay Restaurant’da sahne alan şarkıcıyı, meslektaşı Demet Akalın da dinlemeye gitti. Akalın herkesin içinde “Evlilik var mı?” diye sorunca Gündeş bu konuda ilk kez konuştu.

Nikâh masasına oturmadığını söyleyen Ebru Gündeş, “Benimle ilgili çok konuşurlar. Hakkımda yalan dolan çok iddia var. Beş senedir konuşmuyorum” ifadelerini kullandı.

Ebru Gündeş kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler