Ana SayfaÜnlülerEbru Gündeş’in Reza Zarrab'dan Dolayı Başı Dertte!

İlgili Postlar

Ebru Gündeş’in Reza Zarrab’dan Dolayı Başı Dertte!

Kısa bir süre önce eşi Reza Zarrab’ın mallarına el konulması ile birlikte gündeme gelmiş olan ve bu el konulma sürecinden yapmış olduğu evlilik anlaşması yardımı ile kurtulmuş olan Ebru Gündeş’in başı ilerleyen süreçte de derde girebilir.

Hemen her fırsatta eşi Reza Zarrab’tan ayrılacağı yönündeki iddiaları yalanlamış olan Ebru Gündeş geride bırakmış olduğumuz günlerde bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a mesaj göndermiş ve eşi Reza Zarrab’ın Türkiye’ye zarar verebileceğini planladığını ve ona güvenmediğini söylemişti.

EBRU GÜNDEŞ MAL VARLIKLARINI KORUDU

Bu açıklamadan kısa bir süre sonrasında Zarrab’ın mallarına el konulması adına bir yasal süreç başlatılmış fakat Ebru Gündeş’in malları mevzu dışı bırakılmıştı. Bu olayın Gündeş’in yapmış olduğu bir evlilik sözleşmesi hemen sonra mümkün olduğu kısa süre sonra ortaya çıkmış olsa da süregelen polis soruşturmasında Ebru Gündeş’e de soru yada sorular yöneltileceği ortada. Reza Zarrab’ın Miami’ye uçmadan önce ABD’nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlileriyle buluşmuş olduğu ve Amerika’ya girişte problem yaşamayacağı yönünde güvence aldığı iddiaları şu anda konuşuluyor. Bu bilgiler her ne kadar iddia boyutunda olsa da soruşturmasında derinleşeceği ve Ebru Gündeş’in de ifadesine başvurulacağı görülüyor.

GÜNDEŞ’İN MAİLLERİ OKUNACAK!

Polisi soruşturma sürecinde işleyeceği yol şöyle olacak: İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Zarrab hakkında açtığı soruşturmanın yalnız mal varlığı üzerinden ilerlemesi kafi değil. ABD’ye gidiş sürecinin de aydınlatılması gerekiyor. Eşi Ebru Gündeş, yakın korumaları ve avukatlarının vereceği bilgiler ile HTS kayıtları ve e-mail trafiği çarpıcı ilişkiler ağına ulaşılmasını sağlayabilir. Bu da Gündeş adının ilerleyen günlerde daha sık duyulmasını sağlayacak.

 

Ebru Gündeş Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler