Ana SayfaÜnlülerEbru Gündeş VIP uçmayacak da kim uçacak?

İlgili Postlar

Ebru Gündeş VIP uçmayacak da kim uçacak?

Ebru Gündeş VIP uçmayacak da kim uçacak? Ebru Gündeş’in VIP olarak Amerika’daki eşi Reza Zarrab’ın yanına gitmesi büyük yankı uyandırdı. Birçok kişinin tepki gösterdiği olayın detayları ne? İşte detaylar…

Ebru Gündeş Tekrar Anne Olmak İstiyor!

Ebru Gündeş’in VIP yolculuğu

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş’in, Amerika’da olan eşi Reza Zarrab’ın yanına VIP yolculuğu büyük ses getirdi. Ebru Gündeş’in yolculuğuna bir yorum da Yeniçağ’dan Murat İde’den geldi. İşte İde’nin Ebru Gündeş ve VIP yolculuğu hakkında yazdıkları:

Ebru Gündeş kimdir?

“Bir dost gibi davran bana, herkes bizi böyle bilsin.Bugün burada bütün olanlar, saklı, gizli sürüp gitsin.”Böyle diyor bir şarkısında.. Kim? Ebru Gündeş.. Şarkıcının hayatına baktığınızda, sözlerin sözde kalmadığını da görüyorsunuz.. Devleti yönetenlerin sırdaşına dönmüş bir eş ve bugün onu ziyarete giderken “Gizli-saklı emirle” açılan VIP kapısı..

Efendim İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli’nin sorusu ile öğrendik meseleyi.. Biz onu cezaevinde ‘kader mahkûmu(!)’ sanırken, Amerika’daki ünlü bir restoranda yuvarlarken gördük Reza Zarrab’ı.. Hah işte Ebru Gündeş o Amerika’ya gidiyormuş.. Öyle senin benim gibi sıradan bir yolcu değil tabii.. Ama şöhret yetmiyor VIP’den uçmak için.. İşin yönetmeliği var.. Hatta hala oğlu-dayı kızı doldurunca, yakın bir zamanda ayar gelmişti VIP’e.. Ama bu ayar, ‘Özel emir’le bozulmuş meğer.. Naci Cinisli sorunca aldığı yanıt bu;

Reza Zarrab kimdir?

-Ebru Gündeş VIP’i hangi sebep ya da şartla kullanıyor?

-Efendim özel bir emirle kullanıyor..

Eee, özel bir adamın, Cumhurbaşkanı’na göre ‘hayırsever(!)’ iş adamının eşi.. O Very Important Person (Çok Önemli Kişi) olmayacak da ben mi olacağım? Özel emirle oradaymış.. Vay be..Cumhurbaşkanı daha iki gün önce laf çakıyor adama, iki gün sonra Ebru Gündeş Rezza’sına ‘Özel emirle’ VIP’ten uçuyor.. Seviyorum bu ülkeyi..

Bu arada olay sebebiyle yeni bir polemik göründü ufukta..

Manken Deniz Akkaya lafı çakmış vallahi;-Kocası ülkeyi satan kadına VIP hizmet verin.. Allah var, esaslı laf.. Deniz Akkaya bu, istihbaratı kuvvetli bir şahsiyet.. Yalnız magazinin şuh pozlarından, gerçek hayatın ciddi işlerine dalınca hata yapabiliyor insan.. Dedi ki içimdeki ses; -Deniz bacı, ne satması, adam ülkeyi yönetenlerin yarısını satın almıştı, satın..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler