Ana SayfaDedikoduEbru Gündeş' in Iraklı Aşkı, Ünlü Fenomenin Eski Sevgilisi Çıktı!...

İlgili Postlar

Ebru Gündeş’ in Iraklı Aşkı, Ünlü Fenomenin Eski Sevgilisi Çıktı!…

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş‘ in Iraklı zengin iş insanı Rassan Khoshnaw’ ın ile birlikte görüntüsü magazinde bomba etkisi yaratmıştı. Iraklı iş adamı, bakın hangi Fenomenin Eski Sevgilisi Çıktı?… İşte Detaylar…

Ebru Gündeş’in Ayaklarını Yerden Kesen Iraklı iş Adamı!

Ebru Gündeş’ in Iraklı Aşkı, Ünlü Fenomenin Eski Sevgilisi Çıktı!…

11 senelik eşi ve kızı Alara’ nın babası olan ve şu an Amerika’ da bir cezaevinde kalan Reza Zarrab’ dan sürpriz bir şekilde ayrılan şarkıcı Ebru Gündeş, günlerce hatta aylarca magazin gündeminden düşmemiş 2021 Mayıs ayında evliliklerini sonlandırmışlardı. Ortaya çıkan İddiaya göre ünlü şarkıcı’ nın ayaklarını aşk’ dan yerden kesildi.

Bahar Candan Bombayı Patlattı!…

‘Al Sana Haber’ yorumcularından ve ünlü fenomen Bahar Candan, 48 yaşındaki şarkıcı Ebru Gündeş’ in, 28 yaşındaki Kuzey Iraklı iş adamı Rassan Khoshnaw ile yeni bir aşka yelken açmasının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bahar Candan Kimdir?

“Şu Halimi Görse Benden Ayrıldığı İçin Kendine Kızardı”

Iraklı İş insanı Rassan Khoshnaw’ ın yayında ekrana yansıyan görüntüsünü gören yorumcu Bahar Candan “Yalnız şu haberdeki adam benim şu halimi görse benden ayrıldığı için kendine kızardı” deyince stüdyodaki herkes resmen şaşkına döndü.

“Kendimi Ebru Gündeş’ in Gençliğine Benzetiyorum”

Stüdyodaki yorumcuların “Bu duruma bozuldun mu?” şeklindeki o soruya yanıt veren Bahar Candan, “Hayır hiç ilgisi yok. Ben zaten kendimi Ebru Gündeş’in gençliğine benzetiyorum. Genç olmak her zaman bir adım önde olmaktır. Herhalde bir 50-60 yaşına gelsem Ebru Gündeş olurum. Ben hiç alınmadım. Benim açımdan bir şey yok” dedi. Ünlü fenomen, “Bu arada, benim şu andaki erkek arkadaşım da Erbil’li olduğu için bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum” şeklinde konuyu kapattı…

Ebru Gündeş kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler