Ana SayfaYaşamEBA'da tartışmalara nasıl katılınır?

İlgili Postlar

EBA’da tartışmalara nasıl katılınır?

Ülke olarak içinde bulunduğumuz bu karantina günlerinde eğitimi devam ettirmek adına online sisteme geçiyoruz. EBA’da tartışmalara nasıl katılınır?

EBA’da tartışmalara nasıl katılınır?

Dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını sebebi ile aksayan sosyal hayat kadar eğitim hayatı da durdurulmuştur. Kaybedilecek olan zamanı telafi etmek adına online eğitim sistemine geçilmiştir. Bu hususta devreye EBA online eğitim portalı girmektedir.

EBA sisteminde oluşturulan tartışmalara dahil olmak için bu adımları takip ediniz.

  1. Herhangi bir tartışma oluşturulduğu zaman grubunuzun sayfasına düşecektir. Grup sayfasında yer alan tartışmaya dahil olmak için tartışma konusunun altında yer alan “Fikrini Yaz” butonuna tıklayınız.
  2.  Açılan ekranın alt kısmında konuya dahil olmanız için bir metin kutusu oluşacaktır. O metin boşluğuna fikirlerinizi yazabilirsiniz.
  3. Paylaşmak istediğiniz fikir yazısına dilerseniz dosya ekleyerek fikrinizi savunabilirsiniz. Bunun için metin kutusunun sağ kısmında yer alan “Ataş” işaretine tıklayınız.
  4. Açılan ekranda “Dosya Seç” butonuna tıklayınız ve yüklemek istediğiniz dosyayı bulunuz.
  5. Dosyanızı ekledikten sonra tartışmaya dahil olmak için “Metin Kutusunun” dışında bulunan mavi alan içerisindeki içi beyaz “Ok” işaretine basınız. Artık tartışmaya dahil oldunuz.

“EBA’da tartışmalara nasıl katılınır?” videosunu buradan izleyebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler