Ana SayfaKimdirDuygu Üstünbaş Kimdir?

İlgili Postlar

Duygu Üstünbaş Kimdir?

Duygu Üstünbaş kimdir? Duygu Üstünbaş Nerelidir? Duygu Üstünbaş Kaç Yaşında? Duygu Üstünbaş Hangi Burç? Sen Anlat Karadeniz dizisinde Avukat Esma karakterine hayat veren başarılı oyuncu Duygu Üstünbaş Biyografisi ve hakkında bilinmesi gerekenler haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Duygu Üstünbaş Nerelidir? Duygu Üstünbaş Kaç Yaşında? Duygu Üstünbaş Hangi Burç?

Duygu Üstünbaş, 15 Kasım 1990 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. 28 yaşında olan oyuncu Akrep burcudur.

Duygu Üstünbaş Kimdir?

Duygu Üstünbaş, Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesini tamamlamış ve Avukatlık olmuştur.  Duygu Üstünbaş, Avukatlığının yanı sıra ayrıca Ankara Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Oyunculuk Anasanat Dalı bölümünde oyunculuk eğitimi görmeye devam etmektedir. Daha önce bir kaç tiyatro oyununda yer almıştır.

Sosyal yaşamında da sanata oldukça önem veren Duygu Üstünbaş, futbol ile de bayağı ilgilidir. Çok koyu bir Beşiktaş taraftarıdır. Bugüne kadar içinde bulunduğu başlıca tiyatro oyunları ise şöyle; “Kurnaz Aşıklar, Fırtına, Kayıp El”

İlk önemli oyunculuk deneyimini “Sen Anlat Karadeniz” dizisiyle gerçekleştirmiştir. Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu‘nun başrolünde olduğu, Sinan Tuzcu, Nurşim Demir, Öykü Gürman, Fatih Aksoy ve Cem Kenar‘ın rol aldığı dizide Avukat Esma karakterine hayat vermiştir.

Duygu Üstünbaş Dizileri

  • 2018 – Sen Anlat Karadeniz

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler