Ana SayfaKimdirDemir Birinci Kimdir?

İlgili Postlar

Demir Birinci Kimdir?

Trabzon’da çekilen Sen Anlat Karadeniz isimli dizinin minik yıldızı Yiğit’i Demir Birinci hem sempatikliği hem de yeteneğiyle herkesi kendine hayran bıraktı. Peki küçük yıldız Demir Birinci Kimdir? Demir Birinci Biyografisi ve hakkında merak edilenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Demir Birinci Nerelidir? Demir Birinci Kaç Yaşında? Demir Birinci Hangi Burç?

Demir Birinci, 21 Ekim 2012 tarihinde Trabzon’da dünyaya gelmiştir. 6 yaşında olan küçük yıldız Terazi burcudur.

Demir Birinci Kimdir?

Trabzon Vakfıkebirli ‘de yaşayan Emir Birinci, eğitimini Trabzon’da özel bir okulda devam ettirmekte. Babası Namık Birinci iç mimar, annesi Özlem Birinci ise beden eğitimi öğretmenidir.

İlk Projesi

Demir Birinci, Trabzon’da çekilen, başrollerini Ulaş Tuna Astepe ile İrem Helvacıoğlu’nun paylaştığı ATV’de yayınlanan dizide çekimler öncesinde yapımcılığını ve yönetmenliğini Osman Sınav’ın Nefes karakterinin oğlunu oynayacak erkek çocuğu arayışına ilaç oldu.

Bugüne kadar başka bir projede yer almayan ve ilk defa kamera karşısına geçen Demir’in ünlü olma öyküsü ise Trabzonspor’un eski file bekçisi Metin Aktaş’ın tavsiyesi üzerine başladı.  Aktaş’ın kendi kızı Dila’nın dizide “Balım “ karakterine hayat verecek olması üzerine minik erkek oyuncu arayışı olduğunu öğrenince yakın arkadaşı olan Demir’in babası Namık Birinci’ye haber ederek şansını denemesi yönünde tavsiyede bulundu. Aktaş’ın tavsiyesi üzerine Emir Birinci’nin ailesi 6 yaşındaki Demir’i deneme çekimlerine götürür. Çekimlerde yeteneğini ekibe gösteren Demir, böylece Osman Sınav’ın kadrosuna dahil oldu.

Ekibin Neşe Kaynağı

Yayınlanmaya başladığı tarihten itibaren reytinglerde zirveye oturan Sen Anlat Karadeniz’de “Yiğit” karakterini üstlenen minik Demir, kısa sürede yeteneği ve sempatikliğiyle de izleyicinin dikkatini üzerine çekmeyi başardı. Dizide rol alan oyuncu kadrosunun ve set ekibinin de neşe kaynağı haline gelen Demir, sosyal medyada da büyük ilgi çekerek binlerce takipçiye ulaştı.
 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler