Ana SayfaÜnlülerDuygu Su Gülpınar, Ali Ağaoğlu İle Ayrılık Nedenlerini Anlattı

İlgili Postlar

Duygu Su Gülpınar, Ali Ağaoğlu İle Ayrılık Nedenlerini Anlattı

Duygu Su Gülpınar, Ali Ağaoğlu İle Ayrılık Nedenlerini Anlattı… Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu ile uzun süre aşk yaşayan, ayrılığın ardından uzun süre gündemden düşmeyen Duygu Su Gülpınar, yine açıklamaları ile gündeme damgasını vurdu. Gülpınar, Ali Ağaoğlu ile ilişkisi ve ayrılma nedenlerine kadar her şeyi samimiyetle anlattı. Duygu Su Gülpınar ve Ali Ağaoğlu ilişkisi neden bitti? Detaylar haberimizde…

Ali Ağaoğlu’nun eski sevgilisi Duygu Su Gülpınar, yeni sevgilisini ilan etti

Duygu Su Gülpınar’dan samimi açıklamalar

Sık sık kendinden yaşça küçük kadınlar ile yaşadığı aşklarla gündeme gelen ünlü iş adamı Ali Ağoğlu ile bir süre aşk yaşayan balerin Duygu Su Gülpınar, Ağaoğlu ile olan ilişkisini ve yaşadığı sorunları, aşklarının bitmesi ve ayrılma nedenlerini anlattı. 2. Sayfa programına konuk olarak katılan Gülpınar, her şeyi samimiyetle anlattı. İşte Duygu Su Gülpınar’ın açıklamalarından satırbaşları:

Ali Ağaoğlu Kimdir?

Ali Ağaoğlu ve Duygu Su Gülpınar aşkı neden bitti?

Ali Ağaoğlu, ilişkide bana karşı çok saygılıydı. Bazı şeyler değişmeyeceği için Ali Ağaoğlu’yla ilişkim bitti. Aynı evin içinde birlikte vakit geçirmemiz çok zordu.

Duygu Su Gülpınar kimdir?

Çok fazla işiyle ilgilenirdi

Ali Ağaoğlu, çok fazla işiyle ilgilenirdi. Zamanla evin çalışanlarıyla arkadaş oldum.

Ali Ağaoğlu’nun görüştüğü kadınlar evden benim eşyalarımı çalıyorlardı

Ali Ağaoğlu’nu terketmeden önce ev tuttum. Ben ilişkide kıskanç biri değilimdir. Kişisel eşyalarım bende. Kıyafet ve takılarım bende duruyor. Ali Ağaoğlu’nun görüştüğü kadınlar evden benim eşyalarımı çalıyorlardı. Kendimi yalnız hissettiğim için 2,5 saat boyunca ağladım.

Babamla kırgınlığım olmasaydı, Ali Ağaoğlu hayatıma girmezdi

16 yaşından beri, ben tek yaşıyorum. Babamla ev içinde bile karşılaşmak istemiyordum. Üniversiteden mezun olmadan önce, anaokulunda ve kolejlerde bale dersi verirdim. Babamla kırgınlığım olmasaydı, Ali Ağaoğlu hayatıma girmezdi ve şu anda burada olmazdım. Bu ilişkideki en büyük bedelim, herkesin beni yanlış bir sıfatla tanıması oldu. Babamı sadece fotoğraflarda görüyorum. Uzun süredir annem ve babamla görüşmüyorum.

Ali Ağaoğlu ile olan ilişkisini geçtiğimiz aylarda noktalayan Duygu Su Gülpınar,  galerici Reşit Bozkurt ile aşk yaşamaya başladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler