Ana SayfaÜnlülerDuygu Sarışın'ın Kıskançlık Krizi!

İlgili Postlar

Duygu Sarışın’ın Kıskançlık Krizi!

Oyuncu sevgililer Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın’ın kıskançlık krizi yüzünden aralarının bozuk olduğu iddia edildi. Detaylar Haberimizde..

Çağatay Ulusoy Sabahları Balığa Çıkıyor!

Aralarında Soğuk Rüzgarlar Esiyor!

Show TV ekranlarında yayınlanan ‘İçerde’ dizisinin setinde tanışan Ünlü Oyuncu Çağatay Ulusoy ile Oyuncu Duygu Sarışın 2017 yılından bu tarafa aşk yaşamaya başlamıştı. Çıktıkları Ege tatilden Çağatay Ulusoy’un ‘Koruyucu’ dizisinin çekimleri yüzünden döndüğü söylenen ünlü çiftin şu sıralar aralarında soğuk rüzgar estiği iddia ediliyor. Akşam Gazetesi’nin haberine göre; Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın, hafta içi bir partiye gitti. Ancak Çağatay Ulusoy, sevgilisiyle ilgilenmeyince Duygu Sarışın kıskançlık krizine girdiği ve geceyi erken bitirdikleri kulislerde konuşuluyor.
Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın takipleşmiyor!

Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın takipleşmiyor!

Daha önceden de ,ilişkilerine bir süre sonra ara veren ikili, yeniden bir araya gelmiş,Önce Marmaris sonra Çeşmede tatillerini geçiren Ünlü İkili İstanbula birlikte dönmüşlerdi.  Aşklerını gözlerden uzak yaşamaya devam eden Ünlü Çift, Instagramdan birbirlerini takip etmemelerinin sebebi hala bilinmesede Duygu Sarışının İlişkileri hakkında habercilerle  konuşmamasıda dikkat çekmeye devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler