Ana SayfaÜnlülerDuygu Sarışın neden utandı?

İlgili Postlar

Duygu Sarışın neden utandı?

Duygu Sarışın neden utandı? Ufak Tefek Cinayetler dizisinin güzel oyuncusu Duygu Sarışın, objektiflere utandığını söyledi. Ünlü oyuncu neden utandı? Duygu Sarışın’ı rahatsız eden ne oldu? Detaylar haberimizde…

Duygu Sarışın: Kavga Sahnesi İçin İki Gün Çalıştık!

Duygu Sarışın finalin ardından alışveriş turunda

Geçtiğimiz günlerde 45. bölümü ile final yapan ve ekran macerasını tamamlayan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde rol alan güzel oyuncu Duygu Sarışın, dizinin final yapmasının ardından ilk kez İstinyePark isimli alışveriş merkezinde basın mensuplarının objektifine yansıdı. Alışveriş merkezinde gün boyu dolaşan Duygu Sarışın, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına poz verdikten sonra kısa süre sohbet etti.

Duygu Sarışın Kimdir?

Duygu Sarışın’ın Ufak Tefek Cinayetler dizisinden sonraki yeni projesi ne?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde rol alan Duygu Sarışın, dizinin final yapması ile birlikte basın mensuplarının başka bir projesi olup olmadığı konusundaki sorularına “Arkadaşlar dizimiz daha yeni final yaptı, çok güzel bir projeydi ve güzel bir final yaptık. Daha çok yeni, onun için başka projeyi konuşmak için çok erken.” şeklinde yanıt verdi.

Duygu Sarışın neden utandı
Duygu Sarışın neden utandı

Duygu Sarışın neden utandı?

Ünlü oyuncu Duygu Sarışın, basın mensuplarının ardı ardına fotoğraf çekmesi ile duyduğu rahatsızlığı dile getirdi ve “Ben bu duruma hala alışamadım. Herkes bize bakıyor, utanıyorum.” dedi.

Duygu Sarışın, güzelliği ile ekranların dikkat çeken isimlerinin arasında yer almasının yanı sıra, başarılı oyunculuk performansı ile de dikkat çekiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler