Ana SayfaDedikoduDuygu Özaslan İsyan Etti

İlgili Postlar

Duygu Özaslan İsyan Etti

Duygu Özaslan’ın evlilik hazırlığında olduğu sevgilisi basketbolcu Can Maxim Mutaf’ın ev ve arabasını haciz geldiği iddiası gündeme damgasını vurdu. Sosyal medyadan sürekli yorum alan Duygu Özaslan isyan etti. İşte Duygu Özaslan’ın olay hakkındaki o açıklamaları;

Duygu Özaslan ve Can Maxim Mutaf Evleniyor

Bir süredir birlikte olan Duygu Özaslan-Can Maxim Mutaf çifti, evlenme kararı aldı. Tanışma yıl dönümlerinde Özaslan’ı yemeğe çıkaran Mutaf, sürpriz bir evlilik teklifi yapmıştı.

Sevgilisine “Evet” yanıtını veren sosyal medya fenomeni, mutluluğunu 2 milyon takipçisinin olduğu Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmıştı.

Duygu Özaslan sevgilisi ile nasıl tanıştığı yönündeki sorulara şu şekilde yanıt vermişti;

“Görücü usulü tanıştık. Ortak bir arkadaşımız ‘Biri var, senden çok hoşlanıyor’ dedi. Beklentim sıfır olduğu için ilgilenmedim. ‘Ya çirkindir ya da salaktır’ dedim. Sonra bir akşam mesaj attı. Ertesi gün buluştuk ve sevgili olduk.”

Duygu Özaslan Kimdir?

Can Maxim Mutaf’a Haciz Şoku

Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, bir süredir birlikte olduğu basketbolcu Can Maxim Mutaf ile evlilik hazırlıklarına başlamıştı ki bugün ilginç bir iddia gündeme geldi. Ortaya atılan iddialara göre düğün hazırlıklarına başlayan Can Maxim Mutaf’ın ailesinin borçlarından dolayı evine ve milyonluk arabasına haciz konuldu.

Nişanlısı hakkındaki iddialara isyan eden Duygu Özaslan şu açıklamayı yaptı;

Duygu Özaslan’dan Şaşırtan Hareket

“Sonra magazinle neden dalga geçiyorsun oluyor. Elinizde size tık kazandıracak haber mi yok bilmiyorum ama böyle haberler kurgulayarak iki popüler ismin üzerinden prim yapabileceğiniz anlamına gelmiyor, üzgünüm. Hele bir de ailemizi bu senaryoya dahil etmek gerçekten ayıp. Ne ortada bir haciz, ne Bağdat Caddesi’nde bir ev, ne de lüks marka araba var. Kendinizi bir daha böyle komik duruma düşürmemeniz için avukatlarımız tarafından gerekli işlemler başlatıldı. Haberleri kaldırdıktan sonra Maxim ve bana özrünüzü, gerçekten haciz gelmiş veya orman yangınlarında evini kaybetmiş bir aileye yardım ederek dileyebilirsiniz. Sevgiler…”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler