Ana SayfaDedikoduDuygu Özaslan ile Can Maxim Mutaf Paris'te Evlendi

İlgili Postlar

Duygu Özaslan ile Can Maxim Mutaf Paris’te Evlendi

Duygu Özaslan ile Can Maxim Mutaf Paris’te evlendi. Çektiği makyaj videolarıyla tanınan sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, basketbolcu Can Maxim Mutaf ile nikah masasına oturdu. Çift, Paris’te hayatlarını birleştirdi. İşte düğünden ilk kareler;

Evleniyorlar!

Bir süredir birlikte olan Duygu Özaslan-Can Maxim Mutaf çifti, evlenme kararı aldı. Tanışma yıl dönümlerinde Özaslan’ı yemeğe çıkaran Mutaf, sürpriz bir evlilik teklifi yapmıştı.

Sevgilisine “Evet” yanıtını veren sosyal medya fenomeni, mutluluğunu 2 milyon takipçisinin olduğu Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmıştı.

Duygu Özaslan sevgilisi ile nasıl tanıştığı yönündeki sorulara şu şekilde yanıt vermişti; “Görücü usulü tanıştık. Ortak bir arkadaşımız ‘Biri var, senden çok hoşlanıyor’ dedi. Beklentim sıfır olduğu için ilgilenmedim. ‘Ya çirkindir ya da salaktır’ dedim. Sonra bir akşam mesaj attı. Ertesi gün buluştuk ve sevgili olduk.”

Duygu Özaslan ile Can Maxim Mutaf Paris’te Evlendi

Geçtiğimiz aylarda sevgilisi Can Maxim Mutaf’ın evlilik teklifini kabul eden Duygu Özaslan, dünya evine girdi. Özaslan, basketbolcu sevgilisi Can Maxim Mutaf ile evlendi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler