Ana SayfaDedikoduDuygu Özaslan Hayranlarından Tam Not Aldı

İlgili Postlar

Duygu Özaslan Hayranlarından Tam Not Aldı

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan yeni bir fotoğraf paylaştı. Duygu Özaslan’dan bikinili paylaşım geldi. Duygu Özaslan hayranlarından tam not aldı. İşte Duygu Özaslan’ın o paylaşımı;

Can Maxim Mutaf’a Haciz Şoku

Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, bir süredir birlikte olduğu basketbolcu Can Maxim Mutaf ile evlilik hazırlıklarına başlamıştı ki bugün ilginç bir iddia gündeme geldi. Ortaya atılan iddialara göre düğün hazırlıklarına başlayan Can Maxim Mutaf’ın ailesinin borçlarından dolayı evine ve milyonluk arabasına haciz konuldu.

Nişanlısı hakkındaki iddialara isyan eden Duygu Özaslan şu açıklamayı yaptı;

Duygu Özaslan’dan Şaşırtan Hareket

“Sonra magazinle neden dalga geçiyorsun oluyor. Elinizde size tık kazandıracak haber mi yok bilmiyorum ama böyle haberler kurgulayarak iki popüler ismin üzerinden prim yapabileceğiniz anlamına gelmiyor, üzgünüm. Hele bir de ailemizi bu senaryoya dahil etmek gerçekten ayıp. Ne ortada bir haciz, ne Bağdat Caddesi’nde bir ev, ne de lüks marka araba var. Kendinizi bir daha böyle komik duruma düşürmemeniz için avukatlarımız tarafından gerekli işlemler başlatıldı. Haberleri kaldırdıktan sonra Maxim ve bana özrünüzü, gerçekten haciz gelmiş veya orman yangınlarında evini kaybetmiş bir aileye yardım ederek dileyebilirsiniz. Sevgiler…”

Duygu Özaslan Hayranlarından Tam Not Aldı

Yakında Can Maxim Muthaf’la dünya evine girmeye hazırlanan Duygu Özaslan tatil pozlarını paylaşmaya devam ediyor. Duygu Özaslan, geçtiğimiz yıl tatilde kilolu fotoğrafıyla olay olmuştu arından spor ve diyetle yeniden fit formuna kavuşmuştu. Paylaştığı fotoğraflarla nefes kesen fenomen sosyal medyayı yakıp kavurmya devam ediyor.

Duygu Özaslan Hayranlarından Tam Not Aldı
Duygu Özaslan Hayranlarından Tam Not Aldı

Tarzıyla oldukça beğenilen Duygu Özaslan mavi bikini üstü ve beyaz pantolonuyla hayranlarından yine tam not aldı.

Duygu Özaslan Kimdir? 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler