Ana SayfaDedikoduDuygu Özaslan Bikinisiyle Yürek Hoplattı

İlgili Postlar

Duygu Özaslan Bikinisiyle Yürek Hoplattı

YouTube platformunda yayınladığı makyaj videoları ile tanınan fenomen Duygu Özaslan sosyal medya pozlarıyla magazin gündeminde adından söz ettirmeye devam ediyor. Can Maxim Mutaf ile hayatını birleştiren Özaslan bikinili pozuyla yaktı geçti. Duygu Özaslan bikinisiyle yürek hoplattı. İşte o kare;

Duygu Özaslan ile Can Maxim Mutaf Paris’te Evlendi

Geçtiğimiz aylarda sevgilisi Can Maxim Mutaf’ın evlilik teklifini kabul eden Duygu Özaslan, dünya evine girdi. Özaslan, basketbolcu sevgilisi Can Maxim Mutaf ile evlendi.Çift, Paris’te mutluluğa ‘evet’ dedi. Özaslan müjdeli haberini sosyal medya hesabından duyurdu.

Özaslan, “Biz bugün evlendik. Önümüzdeki üç gün için çok heyecanlıyız, hazır mısınız? devamı yarın…” mesajıyla mutlu gününe dair fotoğrafları paylaştı.

Duygu Özaslan Eleştirilere Sert Tepki Gösterdi

Fazla Kilolarından Kurtuldu

Bir dönemler aldığı kilolarla magazin gündemine oturan Duygu Özaslan spor ve düzenli beslenmeyle fazla kilolarından kurtulmuştu. Aktif olarak kullandığı Instagram hesabından paylaşım yapan Özaslan, bikinili poz verdi.

Duygu Özaslan Bikinisiyle Yürek Hoplattı

Fenomen Duygu Özaslan, verdiği bikinili pozuyla görenleri mest etti. Karın kaslarıyla dikkat çeken fenomene, “Çok seksi”, “Duygu abla çok güzelsin” gibi yorumlar yaptı. YouTube videolarıyla ünlü olan Duygu Özaslan son zamanların göze çarpan isimlerinden biri oldu.

Duygu Özaslan eşi Can Maxim Mutaf ile tanışma hikayesini şöyle anlatmıştı:

“Görücü usulü tanıştık. Ortak bir arkadaşımız ‘Biri var, senden çok hoşlanıyor’ dedi. Beklentim sıfır olduğu için ilgilenmedim. ‘Ya çirkindir ya da salaktır’ dedim. Sonra bir akşam mesaj attı. Ertesi gün buluştuk ve sevgili olduk.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler