Ana SayfaKimdirDuygu Güneş Kimdir?

İlgili Postlar

Duygu Güneş Kimdir?

2021 yılının hit şarkılarından biri olan ‘İnanma’ ile önemli bir çıkış yaşayan Duygu Güneş Kimdir? Duygu Güneş Kaç Yaşında? Duygu Güneş Ne Zaman Doğdu? Duygu Güneş Nerede Doğdu? Duygu Güneş Aslen Nereli? Duygu Güneş Hangi Burç? Duygu Güneş’ in hayatıyla ilgili kısaca bilgiler Kimdir haberimizde. İşte Duygu Güneş…

Duygu Güneş Kaç Yaşında? Duygu Güneş Ne Zaman Doğdu? Duygu Güneş Nerede Doğdu? 

19 Temmuz 1987 tarihinde Kayseri’de dünyaya gözlerini açan Duygu Güneş, 34 yaşlarındadır.

Duygu Güneş Aslen Nereli? Duygu Güneş Hangi Burç?

Aslen Kayserili olarak bilinen Duygu Güneş, Yengeç burcudur.

Duygu Güneş Kimdir?

Duygu Güneş, küçük yaşlarda ailesinin müziğe yatkınlığını farketmesi ile birlikte  Kayseri Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’ne ardından da Konya Selçuk Üniveristesi Müzik Öğretmenliği bölümüne giderek eğitim hayatını başarıyla tamamlamıştır.

Eğitimci olarak yerleştiği İstanbul’da mesleğini yaparken aynı anda dönemim birçok tanınmış sanatçısı ile back vokal olarak sahne alan Duygu Güneş, bu sayede sahne deneyimini hızlandırma fırsatıda yakalamıştır.

Müzik eğitimini yaşamında bir kariyer hedefi olarak gören Duygu Güneş, öğretirken öğrenmeyide ihmal etmeyerek Engin Gürkey’den vurmalı çalgılar eğitimi, şan dersleri, çello ve piyano derleri alarak bu öğretmenlik yaptığı okullarda genç nesile bu eğitimleri vermeye devam etti.

Tüm bunlar devam ederken Türkiye’nin ilk ve tek Kadın Perküsyon Grubu’nda solist olarak ülkenin birçok sahnesinde performans sergileyen Duygu Güneş, bununla beraber eğitimi asla bırakmadı ve  Down Sendromlu Çocuklarımıza perküsyon dersleri vererek öğretmenliğini sürdürdü. Duygu Güneş müzik kariyerine ilk teklisi olan İnanma ile adım atmış oldu.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler