Ana SayfaKimdirDeniz Aysev Kimdir?

İlgili Postlar

Deniz Aysev Kimdir?

Şimdilerde ‘Saymadım’ adlı şarkısıyla tüm dijital platformlarda müzikseverler ile buluşan Deniz Aysev Kimdir? Deniz Aysev Kaç Yaşında? Deniz Aysev Ne Zaman Doğdu? Deniz Aysev Nerede Doğdu? Deniz Aysev Aslen Nereli? Deniz Aysev Hangi Burç? Müzikden mutfağa, on parmağında on marifeti olan Deniz Aysev hakkında kısa bilgiler içeren makalemiz Haberimizde. İşte Deniz Aysev…

Deniz Aysev Kaç Yaşında? Deniz Aysev Ne Zaman Doğdu? Deniz Aysev Nerede Doğdu? Deniz Aysev Aslen Nereli? Deniz Aysev Hangi Burç? Deniz Aysev Kimdir?

Değişik mahlaslarda enstrümantal ve sözlü şarkılar yayınlayan ve yaptığı müziği elektronik müzik olarak niteleyen sanatçı Deniz Aysev, şarkılarını artık kendi ismi ile yayınlamaya başladı.

Çocukluğundan bu yana müzikle iç içe bir yaşam süren Deniz Aysev, yaşamında -meslek- olarak başka bir yol çizse de müzikten asla kopamayan genç bir müzisyen. Küçük yaşlarından itibaren piyano ve keman dersleri alan, korist olan Deniz Aysev, eğitimi için önce İtalya’da Güzel Sanatlar Akademisi’nde okumuş, ardından Türkiye’ye dönüp pastacılık eğitimi almış. Şu anda müzikleri dışında muhteşem lezzetler sunan başarılı da bir aşçı olarak Hidden Coffee House’un mutfağında kariyerine devam ediyor.

“Saymadım” yaşanmışlıktan çıkan bir şarkı diyen sanatçı Deniz Aysev, şarkının hikayesini ise şöyle dile getiriyor: “Saymadım hep benzer sonlu karmik ilişkiler yaşadığım bir dönemde, kendi aşk hayatımı anlatan bir şarkı oldu.” Yaşanmışlık ve birikim Deniz Aysev’in şarkıyı müziği ve sözleriyle bir gecede ve bir anda ortaya çıkarmasına neden olmuş.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler