Ana SayfaDizilerDuyanlar İnanamıyor Artık Kocalar Yemek Yapacak!

İlgili Postlar

Duyanlar İnanamıyor Artık Kocalar Yemek Yapacak!

Star Tv ekranlarında yepyeni bir format izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Artık gelinler değil bu kez kocalar yemek yapacak! Binlerce insanı televizyon ekranlarına kilitleyen program Yemekteyiz, Gelinim Mutfakta, Zuhal Topal’la Sofrada’dan sonra Kocam Yaparsa geliyor! Kocam Yaparsa ne zaman yayınlanacak? Kocam Yaparsa’nın ilk tanıtım filmi nasıl? Kocam Yaparsa hakkında tüm merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz.

Fransa’dan Türkiye’ye…

Ekrandaki yemek yarışmalarına bir yenisi daha ekleniyor. Gelin, kaynana derken bu kez de kocalar yemek yapacak!

Star TV’den yepyeni bir yarışma atağı geldi. Fransa’nın çok sevilen programı “Chéri(e), c’est moi le chef” in Türkiye uyarlaması olan Kocam Yaparsa, Esat Özata’nın sunumuyla, çok yakında seyirciyle buluşacak.

“Kocam Yaparsa” ne zaman yayınlanacak?

İlk olarak Fransa’da çekilen ve büyük beğeni kazanan programı “Chéri(e), c’est moi le chef” formatının Türkiye uyarlaması olacak olan Kocam Yaparsa yarışması çok yakında Star TV ekranlarında olacak. Şefin verdiği tarifi kadınların eşlerine kulaklık yardımıyla anlatacağı programda, erkekler yemek yapacak. Ama eşlerinin verdiği tariflerle… Sonrasında da gözleri kapalı bir şekilde kadınlar pişen yemekleri tadıp puan verecek. Star TV ekranlarında yayınlanacak Kocam Yaparsa programının henüz yayın tarihi belli değil.

“Kocam Yaparsa” nın tanıtım filmi;

İzleyenleri gülme krizlerine sokacak, aşırı eğlenceli anların yaşanacağı Kocam Yaparsa yarışması, izleyenleri kahkahalara boğarken yepyeni tarifler öğrenmelerini de sağlayacak. evet,  Esat Özata’nın sunacağı Star’ın Kocam Yaparsa yarışmasının ilk tanıtımı:

https://www.youtube.com/watch?v=bJLERm9SqfM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler