Ana SayfaDizilerÇarpışma Dizisi Bu Akşam Özel Bölüm ile Geliyor!

İlgili Postlar

Çarpışma Dizisi Bu Akşam Özel Bölüm ile Geliyor!

Çarpışma dizisi bu akşam özel bölüm ile geliyor! Tüm dizilerin yeni yılla beraber 3 hafta yeni bölümlerini oynatmama kararı, izleyiciler tarafından büyük bir hüsran ile karşılanmıştı. Çok kısa bir süre içinde büyük bir hayran kitlesi edinen Çarpışma dizisi, bu hasrete bir çözüm buldu. Henüz 6 bölümü yayınlanan ve kısa sürede fenomen haline gelen Çarpışma, özel bölüm ile bu akşam izleyicisiyle buluşacak. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

9 Ocak 2019 reyting sonuçları açıklandı! Hızlı ve Öfkeli 4 mü? Fatih Portakal ile Fox Ana Haber mi?

Çarpışma dizisi bu akşam özel bölüm ile geliyor!

Çarpışma dizisi bu akşam özel bölüm ile geliyor! Henüz yayınlanmaya başlayalı çok kısa bir süre olan fakat, bu süreç içerisinde büyük bir hayran kitlesi edinen Çarpışma dizisi, 3 haftalık tatili küçük bir sürpriz ile bozuyor.

Show TV’de ekrana gelen ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak ve Alperen Duymaz gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Çarpışma dizisi, bu akşam sürpriz bir bölüm ile izleyicisi ile buluşacak.

"Çarpışma: Kadir ve Veli'nin Hikayesi" özel bölüm, bu akşam 22:15'te Show tv'de!
“Çarpışma: Kadir ve Veli’nin Hikayesi” özel bölüm, bu akşam 22:15’te Show tv’de!

Çarpışma Dizindeki O Ünlü İsim Kadrodan Çıkıyor mu?

Kadir ve Veli’nin hikayesi anlatılacak

Kadrosunda yer alan birbirinden başarılı oyuncu kadrosuyla göz dolduran dizinin bu özel bölümünde ise, Kadir Adalı ve Veli Cevher’in ilk 6 bölümdeki flashback sahneleri yer alacak.

“Çarpışma: Kadir ve Veli’nin Hikayesi” adlı özel bölümde; Kadir Adalı’nın ve Veli Cevher’in tanışma hikayesi, birbrlerine güvenip dost olmaları, sırlarını paylaşmaları ve sonunda da nasıl can düşmanı haline geldikleri tek bir bölüm olarak ekrana gelecek.

Özel bölüm, saat kaçta ekrana gelecek?

Dizinin en çok merak edilen hikaye örgülerinden olan Kadir Adalı ve Veli Cevher’in arasında yaşananların konu edileceği bu özel bölüm, bu akşam saat 22:15’te Show Tv’de olacak.

Çarpışma dizisinin konusu

Dört farklı arabanın karıştığı kaza sonrasında, dört farklı insanın birden değişen hayatını konu eden Çarpışma dizisi; karakterlerin hikayelerinin birbirleriyle yarıştığı bir kurguya sahip.

Çarpışma dizisinin karakterleri

Kadir Adalı – Kıvanç Tatlıtuğ

Zeynep Tunç – Elçin Sangu

Veli Cevher – Onur Saylak

Cemre Gür – Melisa Aslı Pamuk

Kerem Korkmaz – Alperen Duymaz

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler