Ana SayfaDünyaDünyaca Ünlü İrlandalı Kadın Şarkıcı Sinead O'Connor Müslüman Olduğunu Açıkladı!

İlgili Postlar

Dünyaca Ünlü İrlandalı Kadın Şarkıcı Sinead O’Connor Müslüman Olduğunu Açıkladı!

Dünyaca Ünlü İrlandalı Kadın Şarkıcı Sinead O’Connor, sosyal medya platformu Twitter üzerinden Müslüman Olduğunu duyurdu. Sinead O’Connor’a Twitter üzerinden yüzlerde destek mesajı yağdı.

Dünyaca Ünlü İrlandalı Kadın Şarkıcı Sinead O’Connor Müslüman oldu!

Irish Post gazetesinde yer alan haberde O’Connor, sosyal paylaşım sitesi Twitter’da paylaştığı mesajlarda hayranlarına Katolik Hristiyanlığı terk ederek İslam’ı seçtiğini bildirdi.

O’Connor, “Müslüman olduğum için gurur duyuyorum. Bu, her akıllı ilahiyatçının doğal olarak varacağı bir sonuç. Tüm kutsal yazıtlar bizi İslam’a götürüyor. İslam tüm diğer kutsal kitapları gereksiz kılıyor.” dedi.

İrlandalı şarkıcı, Müslüman olduktan sonra ismini değiştireceğini ve bundan böyle “Şüheda Davitt” adını kullanacağını belirtti.

1990’lı Yıllarda Katolik Olmuştu!

Sanatçının, profil resmi yerine bir Amerikan spor giyim firmasının reklam sloganı olan “Just Do It (Yalnızca Yap)”

yazısının üzerine “Wear Hicab” (Hicap Giy) ifadelerinin yer aldığı bir grafik-metin düzenlemesiyle değiştirdi. Ardından Şüheda Davitt başörtülü bir fotoğrafının altına “Mutlu” notuyla paylaşması da dikkati çekti.

Müslümanlığını ilan ettikten sonra Sinéad O’Connor’a destek mesajları yağmaya başladı. Şüheda Davitt, Bakara Suresi’nde yer alan Hz. Musa’nın “Böyle cahillerden biri olmaktan Allah’a sığınırım” sözünü paylaştı. 1990’lı yıllarda Sinead O’Connor, Katolikliği seçerek Magda Davitt adını almıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler