Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerDünya Hali filminin gala tarihi belli oldu!

İlgili Postlar

Dünya Hali filminin gala tarihi belli oldu!

Dünya Hali filminin gala tarihi belli oldu! Vizyona girmeye gün sayan merakla beklenen Dünya Hali filminin gala tarihi belli oldu. Dünya Hali filminin galası ne zaman ve nerede gerçekleşecek? Detaylar haberimizde…

Dünya Hali’nin fragmanı yayınlandı

Dünya Hali filminin gala tarihi belli oldu!

Baş rollerinde Murat Dalkılıç ve Melis Sezen’in yer aldığı Dünya Hali filmi, vizyona girmek için gün sayıyor. Dünya Hali filminin galası 31 Ekim akşamı 20:00’dan itibaren Kanyon AVM Sineması’nda gerçekleşecek.

Dünya Hali filminin konusu nedir?

Serdar 29 yaşında, İTÜ Makine mezunu, hayatını animatörlük yaparak sürdüren, içine kapanık birisidir. Ah Güzel İstanbul dergisinde çalışan, idealist gazeteci Gizem’e uzun zamandır aşıktır, ama Gizem onun varlığından haberdar dahi değildir. Serdar, ev arkadaşları Batu ve Masal’la girdiği bir iddia sonucu, Gizem’le tanışıp sevgili olmaya karar verir. Gizem’in dergiye yapacağı röportajın konusu filofobidir (aşık olma korkusu) ve Serdar kendini filofobik olarak tanıştırır. Bir yandan Gizem’e aşık olan dergi patronu Arda’yla, bir yandan da onu evlendirmeye çalışan annesi Halime’yle mücadele etmeye başlayan Serdar’ın işi giderek zorlaşır.

Künye:

Yönetmen: Ömer Can

Yapım: Pusula Film

Yapımcı: Kazım Can – Esin Can

Senaryo: Okan Çil

Oyuncular:

Murat Dalkılıç – Serdar

Melis Sezen – Gizem

Eren Hacısalihoğlu – Batu

Serenay Aktaş – Masal

Demet Gül – Türkan

Gökay Müftüoğlu – Arda

Pınar Şenol – Ayla

Sadık Gürbüz – Yaşar

Özlem Çakar – Halime

Birsen Dürülü – Gülsüm

Levent Çimen – Canberk

Tuba Karabey – Figen

Uzun süredir büyük bir merakla beklenen Dünya Hali filminin fragmanı ve afişi yayınlandı. Set arkası görüntüleri ile de adından söz ettirecek olan filmin başrollerini Murat Dalkılıç ve Melis Sezen’in paylaşıyor. Dünya Hali filmi sevdiği kadınla iletişim kurabilmek için filofobik rolü yapan Serdar ile gazeteci Gizem’in hikayesini konu alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler