Ana SayfaÜnlülerDudaklarıyla Hayranlarının Diline Düşen Gülşen!

İlgili Postlar

Dudaklarıyla Hayranlarının Diline Düşen Gülşen!

Pop müziğinin ünlü şarkıcısı Gülşen, ne yapsa olay oluyor. Şimdi ise dudaklarının görünümüyle Instagram takipçilerinin diline düştü, Detaylar Haberimizde..

Gülşen Yeni Çıkardığı Albümünün Hikayesini Anlattı!

Gülşen’in Dudaklarını Görenler, Gördüğüne İnanamadı!

Ünlü şarkıcı Gülşen, herzaman eşsiz sesi, güçlü yorumu ve muhteşem sahne performansı ile müzik severlerin kalbini feth etmeye devam ederken bi taraftandan devamlı yenilediği imajıyla magazin haberleri‘nde konuşulmaya devam ediyor. Kendi sayfasında popçu Gülşen’in kırmızı renkteki kostümüyle resmini yayınlayan bir Instagram kullanıcısı resmin hemen altına, “Gülşen de estetik mağduru oldu galiba.” notunu yazdığı görüldü. Fotoğraf fazla sayıda beğeni alırken farklı bir kullanıcı , “O dudaklarının hali ne Gülşen, gerek var mıydı bu kadar estetik yaptırmaya.” notuyla yorum yaptığı gözlemlendi.

Gülşen Kimdir ?

Daha öncede Dudaklarına Dolgu Yaptırdığı Dedikodularıyla Gündeme Gelmişti!

Popçu Gülşen’in Instagram da story bölümünde yayınladığı fotoğraf yine dolgu dedikodularına sebep olmuştu. Pek çok takipçisi ise bu fotoğraf ile Gülşen’in dolgu yaptırdığını öne sürmüşlerdi. Fakat ünlü popçu Gülşen bu iddialara cevap vermekte geçikmemişti. “Tabii ki istesem yaptırırım kime hesap vereceğim? Ayrıca normal zamanda yapılsaydı bu haber, bu kadar umursamaz cevap vermezdim. Ama anne olunca konu başka. Emziren bir anne olarak başım ağrısa ağrı kesici bile içemezken dolgu yaptırmayacağım aşikar. O kadar da şuursuz değilim çok şükür. Şu an yurt dışındayım. Haberi yapanları Demet’e havale ediyorum.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler