Ana SayfaDedikoduGülşen Yeni Çıkardığı Albümünün Hikayesini Anlattı!

İlgili Postlar

Gülşen Yeni Çıkardığı Albümünün Hikayesini Anlattı!

Müzik dünyasında 2018’in en büyük yükselişi kuşkusuz rap müzik oldu… Dünyada Drake ve Post Malone gibi isimler yükselirken Türkiye’de de başta Ezhel olmak üzere çok sayıda isim büyük bir çıkış yakaladı. Haliyle ana akımda rap ve hip-hop gibi öğelere sık rastlamaya başladık. Gülşen’in yeni şarkısı ‘Bir İhtimal Biliyorum’da da karşımıza çıkan şey pek de şaşırtıcı olmadı…

Gülşen Kimdir?

“Oğlum Azur; benim şarkılarımı değil, Tarkan ve Edis’i dinlemek istiyordu…”

Başarılı şarkıcı Gülşen; oğlu Azur, Edis ve Tarkan’dan başka kimseyi dinlemeyince hırs yaptı. Yeni şarkısı ‘Bir İhtimal Biliyorum’u piyasaya süren ünlü popçu, Megastar’a da esprili bir gönderme yaptı.

“Oğlum Azur Benan’ın ilk kelimesi Tarkan oldu” diyen Gülşen’den Megastar’a mesaj var. Bugün yeni şarkısı Bir İhtimal Biliyorum’u çıkaran popçu, parçanın hikayesini şöyle anlattı: 
“Azur doğduktan sonra, hep Tarkan’ı dinledi‘Bu da annenin şarkısı’ desem de başaramadım. Hırs yaptım.Yeni şarkım ortaya çıktı. Şimdi Tarkan düşünsün.”
Gülşen, “Azur, şarkının nakaratındaki ‘yanıyor yanıyor’u ‘naniyo naniyo’ diye efkarlı efkarlı söylüyor. Hatta çalmazsak ağlıyor. Oh be!” diyerek mutluluğunu paylaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler