Ana SayfaKimdirDr Şenol Pak Kimdir?

İlgili Postlar

Dr Şenol Pak Kimdir?

Dr Şenol Pak kimdir? Dr Şenol Pak aslen nereli? Dr Şenol Pak hangi burç? Dr Şenol Pak kaç yaşında? Dr Şenol Pak hakkında merak ettiğiniz her şeyi yazımızda yazdık.

Dr Şenol Pak Kaç Yaşında? Dr Şenol Pak Aslen Nereli? Dr Şenol Pak Hangi Burç?

Dr Şenol Pak 1 Ocak 1967 yılında Tarsus’da doğdu. Aslen Tarsuslu olan Dr Şenol Pak Oğlak burcudur.

Dr Şenol Pak Kimdir?

Dr Şenol Pak, Tarsus Amerikan Koleji ni bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi Çapa tıp fakültesi‘ne girdi. İki yıl Kastamonu’da mecburi hizmetini tamamladıktan bir süre sonra İlaç sektöründe çalışma kararı aldı.

Yerli , yabancı ilaç şirketlerinde üst duzey yönetici olarak çalışırken bir çok kez en başarılı yönetici ödülü aldı. 2008 yılında Avusturalya Sandoz İlaç Başkanı olarak görevine basladi .
2009 yilinda Sandoz İlac tarafindan (Novartis)  Yılın en başarılı CEO ödülünü aldı. 2010 yılında Uluslararası Jenerik ilaç dünya lideri Teva’ nin  25 ülkeden sorumlu VP gorevine getirildi . Doktor Senol Pak 2015 yilindan gunumuze Metspharma’nin kurucu ortagi ve MetsAcademi’nin kurusucudur.
MetsAcademy Egitim sirketiyle ulusal ve uluslararası akademik kuruluslarla is ortakligi yapmaktadir. MetsAcademy Tip doktorlarina mezunuyet sonrasi cesitli egitimler ve danismaklik hizmeti vermektedir.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler