Ana SayfaKimdirBurak Poyraz Kimdir?

İlgili Postlar

Burak Poyraz Kimdir?

“Barbaroslar” dizisinde “Deli Pablo” karakterini canlandıran Burak Poyraz kimdir? Burak Poyraz kaç yaşında? Burak Poyraz aslen nereli? Burak Poyraz hangi burç? Burak Poyraz dizileri neler? Burak Poyraz filmleri neler? Burak Poyraz hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda hazırladık.

Burak Poyraz Kaç Yaşında? Burak Poyraz Aslen Nereli? Burak Poyraz Hangi Burç?

Burak Poyraz 1 Ocak 1992 senesinde Sivas’ta dünyaya gelmiştir. Aslen Sivaslı olan genç oyuncu Burak Poyraz, Oğlak burcudur.

Burak Poyraz Kimdir?

Burak Poyraz eğitimini Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Oyunculuk Sanat Dalı Bölümü’nde tamamlamıştır. Okul yıllarında mesleğe tiyatro ile başkayan Burak Poyraz mevzun olduktan sonra birçok reklam filminin yanı sıra çeşitli sinema ve dizi filmlerde de rol almıştır.

Özel hayatında profesyonel olarak tenis ve basketbol oynayan Burak Poyraz, 2017 senesinde ekranlara gelen “Alija” dizisinde “Genç Aliya” karakterine can vermiş ardından da 2020 senesinde “Çatı Katı Aşk” dizisinde “Osman” karakterine hayat vermiştir. 2021’de ATV’de yayınlanan “Kuruluş Osman” dizisinde “Yason” karakterini oynayan Burak Poyraz, 2018 yılında ise “Can Feda” adlı sinema filminde “Kenan” rolüyle büyük beğeni topladı.

Son olarak ekranların fenomen dizisi “Barbaroslar” ile geniş hayran kitlesine ulaşmayı başaran oyuncu son dönemlerde oldukça dikkat çeken isimlerden biri olmuştur. Sosyal medyada da takipçi sayısı günden güne artan yetenekli oyuncu ilerde daha çok projede karşımıza çıkacak gibi duruyor.

Burak Poyraz Dizileri

  • 2017 – Alija
  • 2020 – Çatı Katı Aşk
  • 2021 – Kuruluş Osman
  • 2022 – Barbaroslar

Burak Poyraz Filmleri

  • 2018 – Can Feda
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler