Ana SayfaYaşamGüzellikDövme yaptırmak isteyenler buraya..!

İlgili Postlar

Dövme yaptırmak isteyenler buraya..!

Dövme yaptırma isteğindesiniz ancak karar veremiyorsanız sizin için seçtiğimiz bu dövme örneğini inceleyebilirsiniz. Aynı zamanda dövme yaptırmak isteyen ancak korkan, çekinenler sizler için derlediğimiz haberimizde kafanızdaki tüm soru işaretlerini sileceksiniz. Seçtiğiniz tasarımın kişiliğinizi yansıttığından emin olmalısınız. Bu dövmelerden biri kesinlikle aklınızı çelecek.

Dövmeye dair merak ettikleriniz, farklı dövme örnekleri..!

Bazıları geniş alana yayılan dövmelerden hoşlanır bazıları ise minimal ama dikkat çekici desenleri tercih eder. İşte birbirinden güzel minimalist dövme örneği.

Yaptırayım mı, yaptırmayayım mı…

Henüz ilk dövmesini yaptırmamış kafası karışıklar, kararsızlar, sorusu çok olanlar buraya…

Benim gibi sürekli ruh hali değişen, kendinden emin olamayan, bugün beğendiğini yarın beğenmeyen ya da her şeyde muhakkak bir kulp bulup da bu yüzden uzun süre dövme yaptıramamışlara ilaç olacak bir yazı bu. Adım adım dövme yaptırmaya yaklaşırken yaşanacak şeyleri kendim gibi kararsızlar için yazıyorum. İlk dövmeyi soğuk bir deniz gibi düşünün, bir kere ayağınızın ucunu soktuğunuzda alışıyorsunuz; dövmeyi de yaptırınca alışıyor insan.

İşte yaşananlar…

Erken bir yaşta dövme yaptırmaya kafama koymuştum lakin, aynı zamanda kafamda milyonlarca da soru işareti vardı…

  • “Acaba ilerde pişman olur muyum?
  • Sıkılır mıyım?
  • Ne yaptırsam? Nereme yaptırsam?
  • Ya güzel yapamazsa yaptıracağım dövmeci?
  • Acaba canım yanar mı?” Bu gibi soruları nasıl yeneceksiniz gelin birlikte bakalım!

Ne yazık ki değil iyi ki deyin!

Daha önce dövme deneyimleri olanlar ne diyor? Evet dövme deneyimi olan biri;  “Ve evet, dürüst olmak gerekirse bu birkaç yıl sürdü. Hayatımın sonuna kadar bedenimde taşımaya niyetlendiğim şeye üç günde karar verecek kadar rahat biri değildim ne yazık ki ve dünyanın benim gibi insanlarla da dolu olduğunu biliyorum. Bu yüzden yapılacak dövme fikri oldukça önemli. Belediye basmış gibi herkeste olmayan bir şeye sahip olmak istiyorum aynı zamanda da beni anlatan, bana dair bir şey… Yani, o dövmeyi bulmamın uzun yıllar sürmesi oldukça doğal sizin anlayacağınız!” şeklinde konuşuyor.

Sizde kesin bir karara varmadan önce ne yaptırmak istediğimden emin olmak için uzun süre kendime en uygun dövme fikrini aradım durdum diyorsanız; haberimize dikkatlice bir kere daha göz atın! Yani, istediğiniz dövmeyi bulun ve o dövmeyi yaptırın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler