Ana SayfaÜnlülerDoğa Rutkay'dan annelik itirafı

İlgili Postlar

Doğa Rutkay’dan annelik itirafı

Doğa Rutkay’dan annelik itirafı… Başarılı tiyatrocu Doğa Rutkay, usta sanatçı Melek Baysal ile birlikte katıldığı bir etkinlikte bomba gibi açıklamalara imza attı. Şu sıralar ikiz bebeklerine annelik yapmanın yanı sıra aynı zamanda yeniden ekranlarda boy göstermeye başlayarak izleyicilerine kavuşan ünlü tiyatrocu Doğa Rutkay, anneliğe dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Rutkay, sekiz aylık bebekleri ile keyifli günlerin tadını çıkarmaya devam ediyor. Doğa Rutkay ve Melek Baysal, hangi etkinlikte boy gösterdi? Doğa Rutkay, annelik ile ilgili neler söyledi? Annelik nasıl gidiyor? Detaylar haberimizde…

Doğa Rutkay, Domuz Gribi Mi Oldu?

Doğa Rutkay ve Melek Baysal etkinliğe damga vurdu

Şu sıralar ekranlarda yeniden boy göstermeye başlayan ünlü tiyatro oyuncusu Doğa Rutkay, ikiz bebeklerini dünyaya getirdikten sonra bir süreliğine oyunculuk ve çalışma hayatına ara vermişti. Rutkay, şimdilerde Güldür Güldür Show’da yeniden rol almaya başladı. Kısa süreli ayrılığın ardından yeniden izleyici karşısına çıkan Doğa Rutkay, usta sanatçı Melek Baysal ile birlikte Tepe Nautilus’un Kadınlar Günü’ne özel ev sahipliği yaptığı etkinlikte boy gösterdi. Doğa Rutkay ve Melek Baysal, çarpıcı açıklamaları ile etkinliğe damgalarını vurdu.

Doğa Rutkay kimdir?

Doğa Rutkay’dan annelik itirafı

İkiz bebek annesi olan Doğa Rutkay, bebeklerinin sekiz aylık olmasının ardından yeniden çalışma hayatına geri döndüğüne vurgu yaparak “7\24 bebekleri ile kalan anneler mutsuz oluyor. Bunu kendimle deneyimledim. Bu yüzden üretmeyi ve çalışmayı istiyorum.” diye konuştu.

Melek Baysal’ın rol isteği

Usta oyuncu Melek Baysal ise, dizi dünyasının artık kendisine uzak olduğunu ifade ederek, kötü kadın rolünde oynamayı çok istediğini dile getirdi.

Melek Baykal kimdir?

Ünlü tiyatro oyuncusu Doğa Rutkay, ikiz bebek dünyaya getirdi. Doğa Rutkay’ın bebekleri, şimdilerde sekiz aylık oldular.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler