Ana SayfaDizilerDizilerin yapamadığı reytingi Survivor nasıl yapıyor?

İlgili Postlar

Dizilerin yapamadığı reytingi Survivor nasıl yapıyor?

Ekranda fırtınalar estiren Fazilet Hanım ve Kızları, İstanbullu Gelin, Arka Sokaklar ve pek çok dizinin önüne geçmeyi her yıl olduğu gibi, yine Survivor başarıyor. Peki Acun Ilıcalı’nın  sunduğu Survivor yarışması nasıl bu başarıya ulaştı? Hepsi ve fazlası haberimizde.

Survivor ödül oyununu kim kazandı? Kim elendi? Kim gitti?

Survivor Nasıl Birçok Dizinin Önüne Geçmeyi Başardı?

Dizilerde izleyiciler tarafından oluşan bir bıkkınlık görünüyor. Nedeni ise ekranda çok sayıda dizi olması. Dizi kirliliğinden dolayı seyirci isyan etmiş durumda. Bu kadarı da olmaz dediğimiz her şey, bizzat gerçek hayatta sıradanmış gibi görünüyor. Bu yüzden şaşırtmıyor, seyirciyi hırslandırıp harekete geçirmiyor. Survivor yarışma programı ise ilgiyle izleniyor. “Survivor” tüm zamanların en değişken kurallı sezonunu yaşıyor, bu gelişmelerde  izleyiciler tarafından ilgi ve merakla takip ediliyor. Ama kabul etmek gerekiyor ki final parkurlarına girildiği an itibarıyla  drama ve gerilim dizilerde olandan daha çok. Dizilerde bu kadar çok seçenekli heyecan olmaması, Survivor yarışmasını ekranda bir numara ilan ediyor.

Acun Ilıcalı Kimdir?

Sosyal Medya Gündeminde Survivor Konuşuluyor!

Şu sıralar ekran gündeminde dizilerden çok Survivor yarışması konuşuluyor. Rakipsiz, her hafta ilk sıralarda olan yarışma programı izleyiciler tarafından merakla takip ediliyor. Sosyal medyada ise yine çok konuşulanlar arasında. Takipçiler Survivor hakkında son dakika haberleri, sürekli takipte. Durum böyle olunca da Survivor yarışma programının büyük başarı sağlaması gayet doğal görünüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler