Ana SayfaDizilerDiriliş Ertuğrul dizisinde her hafta yeni ayrılıklar var!

İlgili Postlar

Diriliş Ertuğrul dizisinde her hafta yeni ayrılıklar var!

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul, tam dört sezondur hem ekranlara hem de Çarşamba akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor. Dizinin son zamanlardaki bölümlerinden, ayrılık haberlerinin gelmeye başlaması, sevilen dizide artık tüm dengelerin tamamen değişmeye başladığını gösteriyor.

Esra Bilgiç Töre Diriliş Ertuğrul’dan neden ayrıldığını açıkladı!

Reyting rekortmeni dizinin; geçtiğimiz hafta ekranlara gelen son bölümünde, Ertuğrul’un eşi ve Osmanlı Beyliği’nin kurucusu olan Osman Gazi’nin annesi olan Halime Hatun rolünü canlandıran Esra Bilgiç’in diziden ani bir şekilde ayrılması izleyicileri çok üzmüştü. Fakat, ne yazık ki bu ayrılıkları devam eden bölümlerde, daha da sık göreceğiz.

Diriliş Ertuğrul’da Halime Hatun’un Ölümü İzleyiciyi Kahretti!

Güzel oyuncu Esra Bilgiç’in diziden ayrılması, dizide artık Osman Bey’in büyüyerek tarih sahnesine çıkmasının zamanının geldiğini gösteriyor. Bu nedenle de yavaş yavaş sezon sonlarına doğru Osman Bey’i görmeye hazırlanacağımız için Diriliş Ertuğrul’daki bu ani ayrılıklara da her an hazırlıklı olmamız gerekiyor.

Diriliş Ertuğrul dizisinde; bu sezon sonunda, tarihsel olayların akışının, Ertuğrul Gazi’den Osman Gazi dönemine ve de Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluş hikayesine bağlanarak geçiş yapılması planlanıyor. Bu nedenle de dizi filmden, başta Engin Altan Düzyatan olmak üzere, sevdiğimiz oyuncuların büyük çoğunun ayrılması gerekiyor. Her ne kadar bu durum, dizi müdavimlerini üzecek bir haber olsa da Halime Hatun ile gelen ayrılıklar, mecburen sürmeye devam edecek ve de bu vedalara alışmamız gerekiyor…

Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul’dan ayrılıyor! Dizi final mi yapacak?

Diriliş Ertuğrul’da Ertuğrul Bey’in yaşlılık hali ortaya çıktı! Sızan fotoğraf şoke etti!

Yeni sezonda “Diriliş Osman Gazi” ile yepyeni bir hikaye devam edecek

Diriliş Ertuğrul, yeni sezonda Diriliş Osman Gazi dizisi olarak devam edecek. Dört yıldır sevilerek izlenen Diriliş Ertuğrul dizisinin, tamamen değişerek yepyeni bir hikaye ile karşımıza çıkmasına bakalım alışabilecek miyiz? Diriliş Ertuğrul çok beğenildi ve her sezonunda neredeyse reytinglerde de zirvedeydi. Bakalım, yeni sezonda Diriliş Osman Gazi tutacak mı? Hangi oyuncularla karşımıza çıkacak? Çok merak ediliyor.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler